dorotak97 pisze:No ale zamilkli forumowicze kotów rasowych.Co się dzieje?
Jak streścisz wątek i uznam, że warto pogadać, to chętnie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorotak97 pisze:No ale zamilkli forumowicze kotów rasowych.Co się dzieje?
varia pisze:dorotak97 pisze:No ale zamilkli forumowicze kotów rasowych.Co się dzieje?
Jak streścisz wątek i uznam, że warto pogadać, to chętnie.
sawanka1 pisze:w domu nas nie było![]()
a rasowce mają też swoje podrasy np. Ofelia to kot perski w typie ofermowatym, cechujący się wyjątkową niezdarnością i otępiałym spojrzeniem
Florka podrasa wtykalska - pcha się gdzie nie trzeba z różnym skutkiem
i Sahara pers królewski - z persa ma tylko futro a na prawdę to tylko jej się wydaje , że jest rasowa , ale nosi się dumnie jak na królową przystało
ba$ia pisze:Przepraszam, że zmieniam aktualny temat, ale chciałam się przywitać. Od niedawna jestem tutaj i głównie czytam, czytam i czytam. Bardzo sie cieszę, że tu trafiłam. Pozdrawiam sympatyczne forumowiczki
ba$ia pisze:Przepraszam, że zmieniam aktualny temat, ale chciałam się przywitać. Od niedawna jestem tutaj i głównie czytam, czytam i czytam. Bardzo sie cieszę, że tu trafiłam. Pozdrawiam sympatyczne forumowiczki
ba$ia pisze:Dziekuję, dodam jeszcze że szukałam Was z powodu wymarzonej koteczki syjamskiej, która dojedzie do mnie za miesiąc
varia pisze:ba$ia pisze:Przepraszam, że zmieniam aktualny temat, ale chciałam się przywitać. Od niedawna jestem tutaj i głównie czytam, czytam i czytam. Bardzo sie cieszę, że tu trafiłam. Pozdrawiam sympatyczne forumowiczki
Skoro sympatyczne, to na pewno o mnie.
ba$ia pisze:Na pocieszenie dodam, że mam juz wypieszczoną Czarną Kicię rasy "ogólnej"![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości