bekatka pisze:są dobre wieści może dzisiaj ta kicia zamieszka już u nas http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88858&highlight=![]()
![]()
![]()
Korciaczki pisze:Od niezwykłego człowieka do niezwykłych ludzi...![]()
![]()
![]()
pieknie powiedziane

bekatka pisze:przepraszam że sie nie odzywalam ale byłam zajęta kiciąKicia w końcu z opóżnieniem z przyczyn technicznych dotarla do nas wczoraj z samego rana ,po przyjezdzie jak to na nowym miejscu wystraszona uciekla w cichy koncik jak to ma wzwyczaju ,pozwoliłyśmy sie jej trochę oswoić i wyciągneliśmy kicię , wzięta na ręce wbila mi pazurki jakby miała zaraz spaść ale po chwili na kolankach się uspokoiła
przez cale popoludnie wyciągalm ją z zakamarków ,nosilam na rękach przestala uciekać
ale o chodzeniu po domu sana narazie nie bylo mowy ,nie jadla nie piła o potrzabach fizjologicznych nie bylo mowy
natomiast w nocy kicia nadrobila cały dzień zjadla pila i zrobila coś niecoś w kuwetce obeszla cały dom a nawet trochę się bawila nie wiem czym ale za czymś biegała ,czulam jak przychodzi do mnie w nocy i wtula sie w nóżki ,rano mąz znalazł ją na stole w dużym pokoju
myśle ze nie jest żle ,muszę przyznać że mialam strasznego stracha co to będzie
nie umiem załączać zdjęć bo pokazałabym wam kicię ZETKę tak ma na imie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/list][/url]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości