Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sawanka1 pisze:oczywiście , że dopóki nie zobacze nie uwierze - to tylko podejrzenia , ale z tym karmieniem już przesadziła - myslę , że to jednak trochę starsza fantastka sobie jaja z nas robi
kalair pisze:Nie ma co dywagować, bo i tak nie sprawdzimy.
A zaglądałaś do tego drugiego, co link podałam? Niezły cyrk..
dora750 pisze:kalair pisze:Nie ma co dywagować, bo i tak nie sprawdzimy.
A zaglądałaś do tego drugiego, co link podałam? Niezły cyrk..
Skecz raczej![]()
kinga w. pisze:Kurcze... Albo debil, albo obcokrajowiec albo głęboka dysortografia... Pisanie taki stylem uniemożliwia praktycznie wyłapanie sensu wypowiedzi! Cyrk na kółkach!
kinga w. pisze:Ale też pojawia się wersja "koronowirus" i to nie ona!![]()
Przepraszam ja tak trochę purystka pod wezwaniem szanownego Miodka!
Tosza pisze:Słuchajcie, ale ja też mam persa po rodowodowych rodzicach, tylko bez rodowodu, bo spadł ze schodów i tez go karmię z ręki. I mam więcej niż 11 lat. Trochę.
Ale wątki super-przy drugim sie popłakałam-są granice absurdu, które wprawdzie przekraczać można, ale nie należy
kinga w. pisze:Spytam serio i bez uszczypliwości tudzież ironii... Co ma upadek ze schodów do rodowodu? Dziewczyny piszą że nawet jak kocia jest "wadliwa" to rodowód się należy jak psu buda... Teraz to nie kumam. Swoją drogą o to karmienie z reki to tam poszedł zdrowy dym.
Tosza pisze:kinga w. pisze:Spytam serio i bez uszczypliwości tudzież ironii... Co ma upadek ze schodów do rodowodu? Dziewczyny piszą że nawet jak kocia jest "wadliwa" to rodowód się należy jak psu buda... Teraz to nie kumam. Swoją drogą o to karmienie z reki to tam poszedł zdrowy dym.
Sama bym chciała wiedzieć![]()
Opcje są dwie-jedna, że szkoda było zachodu, bo kot był zepsuty i wiadomo, że się nie sprzeda i druga, że tak naprawdę z różnych innych względów wyrobienie rodowodu nie było możliwe, a potrzebne była jakieś wyjaśnienie.
Na dodatek wydałam na nierodowodowego persa sporo kasy -i to forumowej![]()
Tosza w nastroju prowokatorskim, panosząca się w nieswoim wątku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości