Chat pisze:Joasia cichcem filmik wstawia? Myslala, ze sie nie zalapie, a tu surprise!

Jutro byś sobie dooglądała, bo mnie nie będzie. Można w tym czasie spokojnie nadrobić filmiki

Moderator: Estraven
Chat pisze:Joasia cichcem filmik wstawia? Myslala, ze sie nie zalapie, a tu surprise!
JoasiaS pisze:Chat pisze:Joasia cichcem filmik wstawia? Myslala, ze sie nie zalapie, a tu surprise!
![]()
Jutro byś sobie dooglądała, bo mnie nie będzie. Można w tym czasie spokojnie nadrobić filmiki
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Chat pisze:Joasia cichcem filmik wstawia? Myslala, ze sie nie zalapie, a tu surprise!
![]()
raczej poprosimy o kolejną porcję filmików cobyśmy się nie nudały
JoasiaS pisze:alus1 pisze:JoasiaS pisze:Chat pisze:Joasia cichcem filmik wstawia? Myslala, ze sie nie zalapie, a tu surprise!
![]()
raczej poprosimy o kolejną porcję filmików cobyśmy się nie nudały
Nie ma mowy
amyszka pisze:Sznycuś się tak slicznie bawiAle z niego słodziak
![]()
JoasiaS pisze:amyszka pisze:Sznycuś się tak slicznie bawiAle z niego słodziak
![]()
Hm... Wszyscy tylko Sznycuś, Sznycuś... A nikt nie komentuje reakcji Milki na tę zabawę.
Prawda jest chyba brutalna - wy nie oglądacie do końca![]()
![]()
Wobec tego koniec z filmami nie tylko na jutro, ale już na zawsze
amyszka pisze:JoasiaS pisze:amyszka pisze:Sznycuś się tak slicznie bawiAle z niego słodziak
![]()
Hm... Wszyscy tylko Sznycuś, Sznycuś... A nikt nie komentuje reakcji Milki na tę zabawę.
Prawda jest chyba brutalna - wy nie oglądacie do końca![]()
![]()
Wobec tego koniec z filmami nie tylko na jutro, ale już na zawsze
Oglądamy do końca ,ale jak chcesz reakcji na zachowanie Milki to musisz tytuł filmu zmienić
amyszka pisze:Joasiu bo mój TŻ wychodził do pracy i ja nie słuchałam co Ty mówisz na filmie![]()
alus1 pisze:nie wszyscy w pracy mogą sobie bimbać
smoczyca3g pisze:Nie wierzę!!Żadna z Ciotek nie doslyszała, że Joasia Sznyca BALERONEM nazwała??!!
![]()
![]()
![]()
smoczyca3g pisze:Nie wierzę!!Żadna z Ciotek nie doslyszała, że Joasia Sznyca BALERONEM nazwała??!!
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, maeria89 i 678 gości