Nelly pisze:Te zastrzyki to takie ogólnie podnoszące witalność? Czy jakieś specjalne na apetyt? (możliwe, że nie doczytałam sorry)
Coś witaminowe i coś specjalnie na apetyt. Nawet nie zajrzałam do książeczki, co to

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:Te zastrzyki to takie ogólnie podnoszące witalność? Czy jakieś specjalne na apetyt? (możliwe, że nie doczytałam sorry)
Avian pisze:Rychu wczoraj na kolację zjadł cały talerzyk rybki - całą kostkę gotowanego mintajaI do tego dogryzł kradzionym suchym Agaty
Rano tez już pochrupał trochę suchego.
Avian pisze:Byłam u babci "na obiadku"
Opowiedziała mi swój sen, który ją zdenerwował - śniło jej sie, ze miałam 6 dziecii 4 koty
![]()
Dzisiaj już trochę kontaktuje - przede wszystkim zdaje sobie sprawę, że wczoraj broiła![]()
Opowiedziała mi swój sen, który ją zdenerwował - śniło jej sie, ze miałam 6 dziecii 4 koty
Uspokoiłam ją, że dzieci nie będzie - zamienię je na 6 kotów
![]()
Moja mama w śnie miała jeszcze jednego męża, bo mój ojciec miał jeszcze jedną żonę, a pielęgniarki były jego dziećmia wszystko w jednym domu
Totalny odjazd![]()
Już nie jest związana. Opowiadała mi też co było po zabiegu - jak krew sie z niej lała, aż w końcu przyszedł doktor i zaszył rany żyłkąI to naprawdę, tego nie wymyśliła ...
Avian pisze:... kto zgadnie ile zapłaciłam?
no dobra, powiem - 36zł![]()
Dzisiaj już trochę kontaktuje - przede wszystkim zdaje sobie sprawę, że wczoraj broiła![]()
Uspokoiłam ją, że dzieci nie będzie - zamienię je na 6 kotów
![]()
Moja mama w śnie miała jeszcze jednego męża, bo mój ojciec miał jeszcze jedną żonę, a pielęgniarki były jego dziećmia wszystko w jednym domu
Totalny odjazd![]()
Już nie jest związana. Opowiadała mi też co było po zabiegu - jak krew sie z niej lała, aż w końcu przyszedł doktor i zaszył rany żyłkąI to naprawdę, tego nie wymyśliła ...
MarciaMuuu pisze:Czy tam można kota zamknąć za karę?
Super cena
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, Nul i 39 gości