sawanka1 pisze:no to faktycznie w tym przypadku sobie pospimy razem a z pracą jak to ona - ulotna bywa -ale kciuki trzymam za następną
Dzięki,kciuki się przydadzą!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sawanka1 pisze:no to faktycznie w tym przypadku sobie pospimy razem a z pracą jak to ona - ulotna bywa -ale kciuki trzymam za następną
Nieee... Ale tego nie można było nie pstryknąć... Ide spać! Dobrej nocy!Tyzma pisze:ach kingawięcej zdjęć - obrobiłaś się trochę?
AYO pisze:Witajcie, (przeczytacie to pewnie za kilka godzin..)
Kinga - Twoj wątek, swada, subtelność i dowcip wypowiedzi, no i OCZYWIZDA kociostan niezmiennie mnie przyciągają![]()
TY źwierzątka załatwiasz "tak-se" niechcący, bo ten typ ta po prostu ma![]()
Czytam w wątku,że jesteś plastykiem i rękodzielnikiem, widziałam, jak piękne robisz zdjęcia.. wybacz pytanie.. dlaczego Twój podpis jest taki .. no bez tej swady i urody Twoich ogoniastych ?
Kalair - to zjęcie to jest ww a nie skrucha
kinga w. pisze:Po zakupkach, kotki nakarmione... W nocy któraś panna nasikała do brodzika. Całkiem mądre. Nie wiem która - obydwie na moich oczach waliły boba do kuwety, ale może bob to co innego... Jak mi się bydlę nie zwiesi to mam fajne fotki...
kinga w. pisze:Po zakupkach, kotki nakarmione... W nocy któraś panna nasikała do brodzika. Całkiem mądre. Nie wiem która - obydwie na moich oczach waliły boba do kuwety, ale może bob to co innego... Jak mi się bydlę nie zwiesi to mam fajne fotki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości