FA. Kocurek Mankellek po operacji ...dorodne kocuro :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 19, 2009 10:38

Safarii pisze:Aaa podróż na ferie Mankell będzie miał krótką (taką jak do weterynarza ok. 20 minut) bo on zostaje w Poznaniu a my jedziemy tylko z psem. Cóż wakacje w mieście...ale zakwaterowanie bardzo dobre!!@ U nas ma tylko sypialnię do dyspozycji a tam ze 100 metrów do biegania i żadnego innego sierściucha czyli konkurencji zero...

AAAAAAAAAAA to ja zrozumiałam że jedzie z wami, łoś ze mnie :lol:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw mar 19, 2009 10:47

Safarii pisze:Aaa podróż na ferie Mankell będzie miał krótką (taką jak do weterynarza ok. 20 minut) bo on zostaje w Poznaniu a my jedziemy tylko z psem. Cóż wakacje w mieście...ale zakwaterowanie bardzo dobre!!@ U nas ma tylko sypialnię do dyspozycji a tam ze 100 metrów do biegania i żadnego innego sierściucha czyli konkurencji zero...

No ciekawe, jak mały zniesie zmianę otoczenia :)
A Filunia na pewno będzie szczęśliwa - tylko ona, Pańcia i Pan :twisted:
Obrazek

"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Pt mar 20, 2009 8:25

Czyli nadal pozostanie niekwestionowana gwiazda :wink:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt mar 20, 2009 20:41

anova pisze:

No ciekawe, jak mały zniesie zmianę otoczenia :)
A Filunia na pewno będzie szczęśliwa - tylko ona, Pańcia i Pan :twisted:

ło szczęśliwa szczęśliwa szczęśliwa...:)
no to czekam na relację z Mankellowych wakacji:) dziadkowie powinni zakochać się niezwłocznie i bez pamięci:)

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pon mar 23, 2009 13:53

anova pisze:Są wpłaty na Mankellka z kocich bazarków. Wklejam tutaj, bo powoli się gubię :twisted:

dla Mankellka za aukcję na allegro od fraggy z forum miau - 10 zł (nie wiem, czy to allegro, czy miau???)

Katja80 - koci bazarek safiori - 35 zł

bazarek miau - komplet podkładek milva b - 40 zł

Wplata jest za aukcje na Allegro - od froggy (dzialam na forum miau)
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Pon mar 23, 2009 22:04

froggy pisze:
anova pisze:Są wpłaty na Mankellka z kocich bazarków. Wklejam tutaj, bo powoli się gubię :twisted:

dla Mankellka za aukcję na allegro od fraggy z forum miau - 10 zł (nie wiem, czy to allegro, czy miau???)

nie do końca rozumiem :oops: napisz mi please na pw, bo nie wiemy, jak zaksięgować te wpłatę
Obrazek

"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde

anova

Post » Pon mar 23, 2009 22:08

froggy pisze:

nie do końca rozumiem :oops: napisz mi please na pw, bo nie wiemy, jak zaksięgować te wpłatę
Obrazek

Oscar Wilde

anova

Post » Wto mar 24, 2009 9:59

I co u Pięknoty nowego?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto mar 24, 2009 23:53

Safari?
No co tam u Mankellka? :)
Obrazek

Oscar Wilde

anova

Post » Śro mar 25, 2009 15:15

Przepraszam za tak długą ciszę ale obecnie w pracy mój zespół został okrojony z 4 osób do jednej więc latam jak głupia….
A u Jaśniepana Mankella czas "pakowania na masę" trwa…jakoś znowu wydaje mi się, że urósł a może to te odrastające kłaczory…
Ad. Ferii to udały się super (na pewno dla mankella), szalał po wszystkich dostępnych 100 metrach, zaliczając wannę, wszystkie łóżka i dostępne zakamarki. W każdym razie musiał wojować bo cały dzień i noc odsypiał. Cóż dziadki też odsypiały ferie…ogólnie zawładną nimi do tego stopnia, że latali po różne smaki jogurcików i mięska. Odebrać też mogliśmy PanaKota dopiero wieczorem bo maleństwo spało popołudniu z babcią a jemu nie wolno przeszkadzać bo podczas snu rosną mięśnia :twisted: !
Dobra lece na chatę karmić maleństwo 8O
Obrazek

Safarii

Od: Pt sty 23, 2009 8:59

Post » Śro mar 25, 2009 15:37

bauahaha a to dobre no!

Julka_

Od: Pt maja 18, 2007 17:26

Post » Śro mar 25, 2009 20:50

Safarii pisze:Przepraszam za tak długą ciszę ale obecnie w pracy mój zespół został okrojony z 4 osób do jednej więc latam jak głupia….
A u Jaśniepana Mankella czas "pakowania na masę" trwa…jakoś znowu wydaje mi się, że urósł a może to te odrastające kłaczory…
Ad. Ferii to udały się super (na pewno dla mankella), szalał po wszystkich dostępnych 100 metrach, zaliczając wannę, wszystkie łóżka i dostępne zakamarki. W każdym razie musiał wojować bo cały dzień i noc odsypiał. Cóż dziadki też odsypiały ferie…ogólnie zawładną nimi do tego stopnia, że latali po różne smaki jogurcików i mięska. Odebrać też mogliśmy PanaKota dopiero wieczorem bo maleństwo spało popołudniu z babcią a jemu nie wolno przeszkadzać bo podczas snu rosną mięśnia :twisted: !
Dobra lece na chatę karmić maleństwo 8O

no ładnie :twisted:
Obrazek

Oscar Wilde

anova

Post » Czw mar 26, 2009 10:40

Jedno mnie martwi...ten jego katar :roll: .
od miesiąca w tej kwestii nie widzę poprawy. Była przez tydzień po zmianie antybiotyku ale teraz jest tak jak było. Ciągle zakleja mu się jedna dziurkkkka i sapanko nie mija. Może to tak długo sie leczy...jak coś wiecie to napiszcie :?: .
Miałam świadomość, że to będzie trwało ale liczyłam na minimalne poprawy a tu stoi w miejscu. Z drugiej strony może sukcesem jest, że się nie pogarsza :?
Obrazek

Safarii

Od: Pt sty 23, 2009 8:59

Post » Czw mar 26, 2009 14:45

z doświadczenia wiem że katar potrafi być bardzo upierdliwy i nieraz to miesiącami trwa tym bardziej z Mannkellek był w bardzo ciężkim stanie, wiec napewno to jeszcze potrwa. Musisz się uzbroić w dużo cierpliwości.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Czw mar 26, 2009 18:16

A może by tak jakieś zdjęcia Mankellka wkleić 8) bo my tu z tęsknotą ich wypatrujemy ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

[poprzednia][następna]