Mam wrażenie że w baraku sporo nowych kotków? I to kilkuletnich miziaków?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Te miziaki to kilkuletnie koty po zmarłej właścicielce.Miała 12,zostało 7. Oto ich allegro-proszę o rozpowszechnienie
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=591002033
Kicia_ pisze:To zawsze zmusza mnie do refleksji, co by się stało z moimi kotami w razie nagłej choroby lub wypadku i nie wyobrażam sobie jakie refleksje muszą mieć osoby posiadające 12 kotów w domu.
Kicia_ pisze:Mam też niezbyt dobre wieści. Wczoraj pojawiły się w schronie pierwsze maluchy. Wszyscy już się szykują jak na wojnę. Robią miejsce, odkażają, co się da, spisują telefony od potencjalnych domków czekających na maluchy. Oby wysyp nie był duży, pojawił się jak najpóźniej i rozłożył się w miarę równomiernie w czasie.
CyriaNa pisze:Kicia_ pisze:Mam też niezbyt dobre wieści. Wczoraj pojawiły się w schronie pierwsze maluchy. Wszyscy już się szykują jak na wojnę. Robią miejsce, odkażają, co się da, spisują telefony od potencjalnych domków czekających na maluchy. Oby wysyp nie był duży, pojawił się jak najpóźniej i rozłożył się w miarę równomiernie w czasie.
Hmm, faktycznie. Poodświeżam ogłoszenia gdzie się da potem biorę się za robienie ogłoszeń tym 7 nowym kotkom. Trochę to potrwa...
Kicia_ pisze:No, no, CyriaNa, napracowałaś się... Pełen podziw!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Szymkowa i 78 gości