Mam dzisiaj doła i chce mi się ryczeć. Cały czas mam przed oczami KOBRANOCKĘ. Tak chciałabym się do niej przytulić. Tęsknię za nią. Nawet czuję jej zapach jak o niej myślę. I pamiętam jej futerko takie delikatne w dotyku. Wróć do mnie srebrzysta kiciu o anielskim usposobieniu
Dzisiaj mija rok z naszym słodkim Kubusiem z moim muśniętym skrzydłem anioła przytulakiem. Bardzo szybko ten czas zleciał. Bardzo Go pokochaliśmy. Każdy kto ma z Nim do czynienia zaraz się w nim zakochuje
andziula20 pisze:Dzisiaj mija rok z naszym słodkim Kubusiem z moim muśniętym skrzydłem anioła przytulakiem. Bardzo szybko ten czas zleciał. Bardzo Go pokochaliśmy. Każdy kto ma z Nim do czynienia zaraz się w nim zakochuje
22 marca to ładna data, teraz będę pamiętać, że w tym dniu trafił do Was Kubulek , tym bardziej data mi się będzie kojarzyć, bo w tym dniu ma urodziny moja siostra i jej synek.
Fiona wczoraj zrobiła mi niespodziankę i walnęła miękkiego kupala na 2 pary moich butów klapki bez problemu umyłam, ale adidasy poszły na śmietnik (i tak ich nie lubiłam). A dzisiaj moja Majcia histeryczka spała na mnie podczas popołudniowej drzemki teraz też leży koło mnie i grucha ta to ma chumorki...