Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 23, 2009 10:53

Wielbłądzio pisze:
Lemoniada pisze:
Wielbłądzio pisze:Nie wiem. Ale nie spotkałam jeszcze długowłosego faceta, który nie byłby wrażliwy, oczytany i rozfilozofowany, a właśnie o takiego mi chodzi 8) Ponadto długowłosi częściej bywają wege, a ja zdecydowanie wolałabym, żeby był...

Mamy podobne gusta :lol:

Ale to dobrze, że nie podobają Ci się chociaż jimowaci 8)
Jak jakiegoś spotkasz, to pamiętaj: łap i nie puszczaj :!: , natychmiast daj mi znać 8)

Pozwolę sobie zgodzić się w części. Bo ja wolałabym, żeby za bardzo rozfilozofowany nie był. Bo ja jednak zamiast dumać, wolę zakasać rękawy i robić konkrety: mało co mnie tak denerwuje, jak przeintelektualizowany facet. Mam teraz takiego ucznia: młody student, niezwykle inteligentny i filozofujący. Uwielbiam mieć z nim lekcje, dyskutujemy, aż iskrzy (chociaż z dużym dodatkiem humoru) ... ale jakbym miała mieć taki model na co dzień, to bym chyba utłukła! :twisted:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pon mar 23, 2009 14:08

kalair pisze:Torcik fajny,

Kalair 8O :strach: :twisted:
Torcik też bleee :twisted:

A z tym typem faceta to ja sie jednak zgadzam z Anuk ;) Typ intelektualisty jakoś nigdy mnie nie kręcił, bardziej typ niegrzecznego chłopca z wrażliwą duszą ;) Inna sprawa, że często tej wrażliwości to nawet z lupą znaleźć się nie dawało :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon mar 23, 2009 16:10

Marcelibu pisze:No i jak z sikaniem Buśki? :(

Buśka z sikaniem akurat nie ma problemów, SUK-owa jest Bidziunia...
na razie znów daję jej furagin i przeciwbólowo no-spę, ale wiem, że furagin pomaga za każdym razem na dosyć krótko, a potem problem znów wraca... :roll: :( niestety u Bidzi to nie jest kwestia samego stanu zapalnego, bo co i rusz odnawiają się u niej jeszcze struwity, które podobno też powodują ból... niby od dłuższego czasu jest na urinary RC - ale weź tu upilnuj 'dietetycznego' kota w takim stadzie :roll: : w dużym pokoju kradnie sobie do woli zwykłą karmę :twisted:...
na razie przestała załatwiać się po kropelce i miauczeć z bólu, ale potrzymam ją na tym furaginie jeszcze z tydzień...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon mar 23, 2009 16:16

skaskaNH pisze:A z tym typem faceta to ja sie jednak zgadzam z Anuk ;) Typ intelektualisty jakoś nigdy mnie nie kręcił, bardziej typ niegrzecznego chłopca z wrażliwą duszą ;) Inna sprawa, że często tej wrażliwości to nawet z lupą znaleźć się nie dawało :twisted:

A dla mnie ideał musi być diablo inteligentnym molem książkowym, wpatrzonym w niebo albo w podłogę... i mógłby nawet być niespecjalnie zaradny życiowo, dwóm ofermom chyba zawsze raźniej niż jednej :wink: , a dzieci przecież i tak byśmy sobie nie narobili, co by tego nieszczęścia na wszelki wypadek jednak nie mnożyć :twisted:
Potrzebny mi ktoś, kto by mnie tak naprawdę rozumiał, to dlatego chciałabym kogoś podobnego do mnie :roll: :oops:
Ostatnio edytowano Pon mar 23, 2009 16:17 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 16:17

skaskaNH pisze:
kalair pisze:Torcik fajny,

Kalair 8O :strach: :twisted:
Torcik też bleee :twisted:

A z tym typem faceta to ja sie jednak zgadzam z Anuk ;) Typ intelektualisty jakoś nigdy mnie nie kręcił, bardziej typ niegrzecznego chłopca z wrażliwą duszą ;) Inna sprawa, że często tej wrażliwości to nawet z lupą znaleźć się nie dawało :twisted:

Dlaczego? :twisted: Ja tam słodkie jadam.. :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 23, 2009 16:24

Wielbłądzio pisze:Potrzebny mi ktoś, kto by mnie tak naprawdę rozumiał, to dlatego chciałabym kogoś podobnego do mnie :roll: :oops: [/size]

O, to, to!
W takim razie ten typ niegrzecznego chłopca z wrażliwą duszą jak najbardziej by się zgadzał w moim przypadku ;)
I chyba jednak- wbrew temu, co pisałam wyzej - tacy jeszcze istnieją...

skaskaNH

Post » Pon mar 23, 2009 16:27

kalair pisze:Dlaczego? :twisted: Ja tam słodkie jadam.. :lol: :lol: :lol:

Mniejsza o to, że słodki, ale TEN konkretny jest jakiś taki... przelukrowany :twisted:

skaskaNH

Post » Pon mar 23, 2009 16:51

skaskaNH pisze:
kalair pisze:Dlaczego? :twisted: Ja tam słodkie jadam.. :lol: :lol: :lol:

Mniejsza o to, że słodki, ale TEN konkretny jest jakiś taki... przelukrowany :twisted:

No dobra..miejsce mało atrakcyjne.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 23, 2009 16:54

skaskaNH pisze:
Wielbłądzio pisze:Potrzebny mi ktoś, kto by mnie tak naprawdę rozumiał, to dlatego chciałabym kogoś podobnego do mnie :roll: :oops: [/size]

O, to, to!
W takim razie ten typ niegrzecznego chłopca z wrażliwą duszą jak najbardziej by się zgadzał w moim przypadku ;)
I chyba jednak- wbrew temu, co pisałam wyzej - tacy jeszcze istnieją...

:ok: :ok: :ok: Ty wiesz za co, myślę cieplutko cały czas :wink:

Skoro napisałam w wątku genowefy, to napiszę i tu...
Dziś rano (? koło południa...) przed wejściem do wanny nieopatrznie zostawiłam w kuchni na wierzchu miseczkę pełną mozzarelli, takiej w małych kulkach, i (o zgrozo) kieliszek z resztką wina... Nie żebym była aż tak naiwna (i łudziła się, że żadne tego nie zauważy i przynajmniej nie spróbuje zrobić z tego użytku :twisted: ), zapomniałam po prostu...
Chłopcy (Maciuś, Piopluś i Julek :wink: ; Mój Najmądrzejszy Najpiękniejszy Najsłodszy Żab jest naturalnie za mądry na taką dziecinadę :wink: ) byli bardzo zadowoleni, mieli duuużo mięciutkich piłeczek i wspaniałą zabawę :twisted:, ja natomiast po wyjściu z wody miałam podłogę w całym dużym pokoju i kuchni do ponownego mycia (po raz pierwszy myłam po nocy) :twisted: Kieliszek zastałam na szczęście jeszcze w całości i prawie na miejscu, wina też debile jakoś nie wychłeptały :wink: - ale zdążyłam chyba w ostatniej chwili, bo Piopluś uwielbia bawić się w jeżdżenie naczyniami po blacie i dosunął tenże kieliszek niemal do samego brzegu szafki... Kieliszek kieliszkiem, wino winem, trudno :twisted: - ale nie zapominajcie, że ten kretyn próbował już jakiś czas temu nażreć się potłuczonego szkła :crying:

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 17:29

Niech ktoś zabierze z moich kolan tego nachalnego kocura :roll: :twisted:
Chciałabym wstać i wyjść do sklepu...

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 17:46

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:No i jak z sikaniem Buśki? :(

Buśka z sikaniem akurat nie ma problemów, SUK-owa jest Bidziunia...
na razie znów daję jej furagin i przeciwbólowo no-spę, ale wiem, że furagin pomaga za każdym razem na dosyć krótko, a potem problem znów wraca... :roll: :( niestety u Bidzi to nie jest kwestia samego stanu zapalnego, bo co i rusz odnawiają się u niej jeszcze struwity, które podobno też powodują ból... niby od dłuższego czasu jest na urinary RC - ale weź tu upilnuj 'dietetycznego' kota w takim stadzie :roll: : w dużym pokoju kradnie sobie do woli zwykłą karmę :twisted:...
na razie przestała załatwiać się po kropelce i miauczeć z bólu, ale potrzymam ją na tym furaginie jeszcze z tydzień...

O, jaki wstyd.... :oops: Jeżeli masz problem z upilnowaniem Bidzi, to może dawaj jej to samo do jedzenia, co inne koty, tylko regularnie zakwaszaj Uro-petem?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon mar 23, 2009 17:49

Masz rację, zapomniałam o istnieniu takiego czegoś jak Uropet :oops: :oops: :oops: Trzeba będzie kupić i spróbować, może pomoże...

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 17:50

Wielbłądzio pisze:Niech ktoś zabierze z moich kolan tego nachalnego kocura :roll: :twisted:
Chciałabym wstać i wyjść do sklepu...

Dawaj! Potrzymam! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon mar 23, 2009 17:55

Wysłać :twisted: ?
Dawaj na PW adres. Obiecuję, to będzie naprawdę Maciuś, nie Licho :strach: I nadam pocztexem, żeby się za długo nie stresował w drodze :wink: ... Trudno, niech już stracę te parę groszy, zwróci się za niezeżartą karmę 8)

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 19:50

Wielbłądzio pisze:Wysłać :twisted: ?
Dawaj na PW adres. Obiecuję, to będzie naprawdę Maciuś, nie Licho :strach: I nadam pocztexem, żeby się za długo nie stresował w drodze :wink: ... Trudno, niech już stracę te parę groszy, zwróci się za niezeżartą karmę 8)

Ale ja tylko potrzymać z dobrego serca chciałam! No,żebyś te zakupy mogła zrobić, no... :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]