Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tillibulek pisze:Kasiafo, Aniele forumowy - sliczna kicia Ci sie trafila - jakie kocie towarzystwo bedzie miala Sabcia??
MIKUŚ pisze:A Ja?????????
CZY JA TEZ MOGĘ JECHAĆ![]()
![]()
![]()
![]()
Marta - powiedz tylko kiedy i gdzie![]()
![]()
kasiafo pisze:Nie ma mowy o żadnym wycofywaniu. Jeśli o mnie chodzi to możecie pościągać banerki Sabinki i zrobic miejsce nowym potrzebującym. Sabinka ma dom!
Iburg pisze:Tak bardzo ciesze się że Sabinka ma wspaniały dom. Udało się kotuni. Jest śliczna, ma tak piękne oczy że nie wyobrażam sobie aby nowy domek nie zalozył jej nowego wątku z pięknymi zdjęciami.
mar_tika pisze:MIKUŚ pisze:A Ja?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
No pewnie ze mozesz jechac tylko spytaj Kasi, czy taka bande przyjmie u siebie w gosci
mar_tika pisze:tillibulek pisze:Kasiafo, Aniele forumowy - sliczna kicia Ci sie trafila - jakie kocie towarzystwo bedzie miala Sabcia??
U kasi mieszka już koteczka Luna i dwa dogi .Dlatego mój darek taki chetny na transport bo on ma świra na punkcie psów
mar_tika pisze:MIKUŚ pisze:A Ja?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
No pewnie ze mozesz jechac tylko spytaj Kasi, czy taka bande przyjmie u siebie w gosci
kasiafo pisze:mar_tika pisze:MIKUŚ pisze:A Ja?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
No przecież kiedyś sobie pójdziecie? Prawda....???![]()
![]()
mar_tika pisze:kasiafo pisze:mar_tika pisze:MIKUŚ pisze:A Ja?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
No przecież kiedyś sobie pójdziecie? Prawda....???![]()
![]()
heheh no kiedys napewno ,tylko pytanie brzmi czy zwieerzaki przeżyją napad takich świrusów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości