Maciuś ufff zostaje w nowym domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 18, 2009 15:05 Re: Maciuś ma dom!! Ale znowu chory i zostaje w DT

[quote="AnielkaG"]Obrazek

Anielko co słychac u mojego maleństwa, czy juz jest zdrowy, a może zmienił juz domek?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro mar 18, 2009 15:27

Słodziak, to zdjęcie jest cudne.. :1luvu: taka mądra maleńka mordeczka
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw mar 19, 2009 16:15

Maciek urósł, albo raczej wydłużył się, bo chudy i niespecjalnie lubi jeść. Łobuzuje okropnie, nad ranem urządza biegi z Fryckiem i Rudolfem. Grzyb zarasta, oko łzawi, ale ma niedrożny kanalik (do przepchania przy kastracji). Zaszczepiony. Kastrować za wcześnie jak mówi wet.
Dziś jeszcze raz odrobaczony, zgodnie z zaleceniem. Na niedzielę wstępnie umówiłam się z DS na przekazanie Niedobrego białasa, bo już niedługo zwariuję (mam 7 kotów w domu, 3 dzikie)
AnielkaG

Post » Czw mar 19, 2009 16:28

AnielkaG pisze:Maciek urósł, albo raczej wydłużył się, bo chudy i niespecjalnie lubi jeść. Łobuzuje okropnie, nad ranem urządza biegi z Fryckiem i Rudolfem. Grzyb zarasta, oko łzawi, ale ma niedrożny kanalik (do przepchania przy kastracji). Zaszczepiony. Kastrować za wcześnie jak mówi wet.
Dziś jeszcze raz odrobaczony, zgodnie z zaleceniem. Na niedzielę wstępnie umówiłam się z DS na przekazanie Niedobrego białasa, bo już niedługo zwariuję (mam 7 kotów w domu, 3 dzikie)

typowy nastolatek, długi, chudy i jeszcze pewnie wielkie uszy?:)
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Nie mar 22, 2009 19:16

Aniela napisz jak Macius , czy nie płakał - jaka była reakcja w nowym domku jak go zostawialas moje słoneczko kochane.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie mar 22, 2009 19:23

Płakał tylko w samochodzie, bo myślał że jedzie do weta. :evil:
W nowym domu dał dyla za kolumnę, ale zaraz wyszedł jak zobaczył kociego rezydenta, ale tamten uciekł, więc Maciej zesfinksił się na dywanie. Dostał swoją poduszkę i swój żwirek.
AnielkaG

Post » Nie mar 22, 2009 19:44

Czy podobał sie Maciunio? nowym wlasciciecilom .
Swintuszek tak sie zachowal na powitanie.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie mar 22, 2009 20:03

zestresowal sie chlopak dajcie mu spokoj:)) sa takie sytuacje kiedy i ja mam ochote zesfinksic sie pod siebie a co dopiero maly chlopczyk:)
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon mar 23, 2009 10:56

Zadzwonił przed chwilą Pan :twisted: Oddają Maćka bo ich kot na niego nafuczał. Sytuacja ich przerosła. A wydawało się że rozumieją że koty muszą miec czas na dogadanie się...widać do niektórych nic nie dociera. :evil: :evil: Szkoda gadać...Nawet 24 godziny nie minęły. Nawet nad oddaniem bluzki myśli się dłużej...
AnielkaG

Post » Pon mar 23, 2009 11:02

A nie probowalas tego Pana jakos przekonac? Przeciez, to normalne, ze tak na poczatku bedzie. Co za ludzie... Nie moge tego zrozumiec :-( Biedny kocik.

margo22

Od: Pt wrz 08, 2006 16:37

Post » Pon mar 23, 2009 11:08

pewnie probowala. tylko czasem moze po prostu tak lepiej. jak nie sa w stanie dac mu troszke czasu, to lepiej niech teraz oddadza :roll:

Julka_

Od: Pt maja 18, 2007 17:26

Post » Pon mar 23, 2009 11:23

Wczoraj im tłumaczyłam ze trzeba przynajmniej tygodnia, żeby sie koty w miarę dogadały. dziś mu tłumaczyłam to samo. Bez skutku, on chyba nie rozumie co mówię :evil: A pani się przyznała wczoraj przypadkiem że cały czas sobie poczytuja Adopcje na Miau, pewnie zaraz wezmą innego. Nie wiem czy wczesniej nie oddawali kotów. Tego co mają też wzięli z Miau, od kogos Z Iwicznej, ale nie wiem od kogo...
AnielkaG

Post » Pon mar 23, 2009 11:40

Ja pierniczę... Aniela zabieraj im kota i pilnuj, zeby wiecej nie dostali :roll: Kompletnie nieodpowiedzialni ludzie, traktuja zwierzę jak przedmiot. Ja bym im nawet pluszowego nie dała.
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon mar 23, 2009 11:53

AnielkaG pisze:Nawet nad oddaniem bluzki myśli się dłużej...

:evil: Ech. Smutne to.

Myszi

Od: Śro lis 02, 2005 12:19

Post » Pon mar 23, 2009 17:44

Boże, co za ludzie! Przecież nawet dzień nie minął. Idioci!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

[poprzednia][następna]