Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 22, 2009 23:59

Anuk pisze:Ojej, ten pan ma jakiś nawis na plecach... nikt mu nie powiedział, że przesadził z anabolikami? ;) :twisted:

Nie wiem :lol: Jak dla mnie jest tak samo obrzydliwy, niejadalny i lukrowany jak ten torcik poniżej :roll:
Szukałam innego obrazka i nie mogę go znaleźć, bu.

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon mar 23, 2009 0:00

Anuk pisze:Ojej, ten pan ma jakiś nawis na plecach... nikt mu nie powiedział, że przesadził z anabolikami? ;) :twisted:
Wielbłądziu, nie trzymaj mnie w niepewności! Wygrałam???

Tak, wygrałaś!!!
Którego sobie wybierasz w nagrodę :roll: ? Nie będę przecież taka okrutna, żeby w nagrodę wciskać Ci marmurka...
Może życzysz sobie właśnie Maciejka :wink: ?
Ostatnio edytowano Pon mar 23, 2009 0:12 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon mar 23, 2009 0:02

alus1 pisze:potomków Ci już życzono więc nie będę się znęcała :roll: :wink:

Potomkom mówimy stanowczo NIE :twisted: :twisted: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 0:06

Lemoniada pisze:
Wielbłądzio pisze:Chciałabym zauważyć, że przynajmniej niektóre życzenia wydają mi się nieco tendencyjne :mrgreen:

No wiesz, jest po 23 :lol:

Lecz skoro chcesz mniej tendencyjne... 8)

Obrazek

:strach: :strach: :strach: nie wiem, co bardziej przerażająco wygląda: czy torcik czy chłoptaś :roll:

jak dla mnie, proszę poszukać jakiegoś brązowoookiego, długo- i ciemnowłosego intelektualisty-outsidera w typie Jima Morrisona :oops: :1luvu: może być bez torcików, i tak to jego schrupię pierwszego :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 0:08

Nic z tego. Długowłosi są moi, nawet w dniu Twoich urodzin :lol: :wink:

EDIT: Chociaż Morisson był nie w moim typie :roll: Jak znajdę sobowtóra to się do Ciebie zgłoszę :wink:

Lemoniada

Post » Pon mar 23, 2009 0:10

buuu :(
to znaczy, że już na pewno zostanę bardzo starą starą panną, bo tak naprawdę podobają mi się właściwie tylko długowłosi i morrisonowaci :oops: ...

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 0:12

Wielbłądzio pisze: tak naprawdę podobają mi się właściwie tylko długowłosi i morrisonowaci :oops: ...

Mi też :oops: Fetysz jakiś, czy co?

Lemoniada

Post » Pon mar 23, 2009 0:15

Nie wiem. Ale nie spotkałam jeszcze długowłosego faceta, który nie byłby wrażliwy, oczytany i rozfilozofowany, a właśnie o takiego mi chodzi 8) Ponadto długowłosi częściej bywają wege, a ja zdecydowanie wolałabym, żeby był...

Ratrunku, niech ktoś zabierze mi z kolan ten liniejący czarny traktor :twisted:
Zgadza się, piłam :mrgreen: ale tak naprawdę to jeszcze jestem w pełni świadoma, iż rzeczony traktor jest w rzeczywistości kotem - więc idę do kuchni po dolewkę :smokin:
Ostatnio edytowano Pon mar 23, 2009 0:19 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 0:16

Wielbłądzio pisze:Nie wiem. Ale nie spotkałam jeszcze długowłosego faceta, który nie byłby wrażliwy, oczytany i rozfilozofowany, a właśnie o takiego mi chodzi 8) Ponadto długowłosi częściej bywają wege, a ja zdecydowanie wolałabym, żeby był...

Mamy podobne gusta :lol:

Lemoniada

Post » Pon mar 23, 2009 0:22

Lemoniada pisze:
Wielbłądzio pisze:Nie wiem. Ale nie spotkałam jeszcze długowłosego faceta, który nie byłby wrażliwy, oczytany i rozfilozofowany, a właśnie o takiego mi chodzi 8) Ponadto długowłosi częściej bywają wege, a ja zdecydowanie wolałabym, żeby był...

Mamy podobne gusta :lol:

Ale to dobrze, że nie podobają Ci się chociaż jimowaci 8)
Jak jakiegoś spotkasz, to pamiętaj: łap i nie puszczaj :!: , natychmiast daj mi znać 8)

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 0:25

Wielbłądzio pisze:Ale to dobrze, że nie podobają Ci się chociaż jimowaci 8)
Jak jakiegoś spotkasz, to pamiętaj: łap i nie puszczaj :!: , natychmiast daj mi znać 8)

Nie ma sprawy :lol: Dobrej nocki, Wielbłądziu :wink:

Lemoniada

Post » Pon mar 23, 2009 0:33

Dobranoc, ja też zaraz chyba idę spać...

Buśka je jak szalona :roll: Może powinnam się cieszyć, ale jakoś średnio się cieszę, bo widzę, jak silnie działa na nią ten steryd - a co będzie bez niego...? Zapewne n-ta powtórka z rozrywki :(

A żeby mi się nie nudziło :roll: , u Bidziuni znów odzywają się problemy z pęcherzem :( Łazi po domu i płacze, sika po kropelce, cały czas grzebie w kuwetach... Jutro zapewne kurs do lecznicy - bo strasznie dawno tam nie byłam :twisted:
Żabot chwilowo przestał drapać kark. Mądra z niego bestia i pewnie zorientował się, że dziewczyny mają prawdziwe i poważne kłopoty ze zdrowiem i że nie czas teraz na rozdrapywanie byle strupków :wink: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pon mar 23, 2009 8:52

No i jak z sikaniem Buśki? :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon mar 23, 2009 9:38

Wielbłądzio pisze:
Ale to dobrze, że nie podobają Ci się chociaż jimowaci 8)

Do klatki łapki albo chociaż na podbierak :lol:
Tylko pod żadnym pozorem się nie zapomnij i do weta na kastrację z nim nie pognaj :twisted:

P.s. Lemoniada, dobrze, że wyjaśniłas, skad ten obrazek, bo już myslałam, że ów chłoptaś jest w Twoim typie :twisted:
P.s. 2. Ja kiedyś też miałam odchył na punkcie długich włosów u faceta ;) Teraz raczej wręcz przeciwnie ;) Ale reszta preferencji się nie zmieniła: szczupły, wysoki brunet to jest to 8)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon mar 23, 2009 10:29

Rany, ale brzydal..
Torcik fajny,
Bry.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]