» Nie mar 22, 2009 19:38
Zaniedbałam okrutnie Omarka przez zamieszanie z Boguszkami

.
Korek się znalazł za sedesem
Dziś jaśnie pan pilnował odpływu w wannie podczas prania, sprawdzał jak wybija woda przy odpompowywaniu pralki, był zafascynowany swoim zajęciem

.
Domki o Omarka pytają tylko nie takie, jaki byśmy chcieli. Ot jeden z przykładów, Pani dzwoni, wszystko opowiada, co to nie ma, co nie jadła jej kotka, ależ cieszy się z tego, że trzeba podpisać umowę, bo widać, że nie chcę ot tak oddać kota, no cóż dla mnie trochę za różowo to wygląda, podrążyć mam ochotę
. Okazuje się, że Pani nie zabezpieczy balkonu, bo i po co, przeca mieszka na parterze, tłumacze cierpliwie, co i jak, myślę może się czepiam i będą z tej Pani ludzie, owszem, przemyśli, pokombinuje i coś wymyśli.
Świetnie to, Omcio będzie się powoli szykował a Pani w tym czasie zrobi zabezpieczenie balkonu i się zaczęło, usłyszałam, jaka to ja jestem, jaki potwór ze mnie, co biednego kota pozbawia takiego dobrego domu, że wariatka i jeszcze kilka takich tam epitetów, ja jej tylko grzecznie odpowiedziałam, że dobry dom to rzecz względna i moje wyobrażenie dobrego domu różni się od jej
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/