Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mięta pisze:he he he to podwójne gratulacje , albo takie wielkie ile w ogóle Bożenka banerków zrobiła
kinga w. pisze:mięta pisze:To trzeba Bożenkę wychwalić, za super robotęBożenko świetnie zrobiony banerek
Podziwiam, ja bym też nie umiała wcale
banerek Kalair, też śliczny
No bo banerek Klair też Bożenka robiła...
kinga w. pisze:Tyzma pisze:A jak Ognista zareagowała na twoje prysznice jak siedzi w łazience - bała się czy ciekawa była?
A w tej kwestii... Na razie odpuściłam prysznic... Może nie zdążę zgnic nim Hino wypełznie z łazienki... Nie chcę jej robić bydła w pomieszczeniu które uznała za azyl. Wchodzę, głaskam, gadam z nią, ale obawiam się że prysznic mógłby ją przestraszyć a ona i tak jest zestresowana.
kalair pisze:kinga w. pisze:mięta pisze:To trzeba Bożenkę wychwalić, za super robotęBożenko świetnie zrobiony banerek
Kinga,święta prawda..![]()
kinga w. pisze:mięta pisze:he he he to podwójne gratulacje , albo takie wielkie ile w ogóle Bożenka banerków zrobiła
Moje wszystkie...swoje pewnie też wszystkie
kinga w. pisze:Dziewczyny! Biała kota ma pod szwami posterylkowymi sporego guza. Dość to twarde, wygląda jak sutek w okresie laktacji. Ki pieron??
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:mięta pisze:To trzeba Bożenkę wychwalić, za super robotęBożenko świetnie zrobiony banerek
Kinga,święta prawda..![]()
Weź wyjaśnij, bo mnie nie wypada... A zrobiło się ... interesująco.
kinga w. pisze:Ma szwy, to nie jest zaczerwienione, dotykałam i nie boli jej. Nie bliznowiec - to znam, u syna sie zrobił po trepanacji bardzo dorodny. Kurcze... Stawiałabym na przepuklinę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 12 gości