Kasiu, Melci też przecież już wzrosło z 1,9 tys do ok. 8 po neupogenie właśnie, ale co najgorsze, to znó spada, czyli organzim nie podejmuje pracy podnosimy lekami, na chwile są wyzsze i znów spadają
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Dziewczyny, mi dziś troszke nastrój siadł, bo jednak rozczarowały mnie te wyniki, ale najważniejsze, ze Melcia czuje się dobrze (włąśnie podgryza gardło Gluskowi ), no i będziemy dalej walczyć i próbować czego się da!
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
I tak trzymac-będzie dobrze-tylko musimy chronić Melcię przed infekcjami-anemia na razie jej nie grozi,więc nie jest źle!
Dobranoc dziewuszki i futerka!
Jutro wstańmy w lepszych nastrojach!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Futra właśnie pojadły gotowanego kuraka, Mela tak uwielbia, ze az mruczła jedzac, zeby jej Glus nie podszedł do miski
A Gluś da zjeść? Nie wyżera? Estian jak Maurycy broni dostępu do swojej miski to łapą sobie sięga i Maurycemu spod nosa wyjeżdrza mięsko Komicznie to wygląda. Estian zawsze dostaje sporo więcej, żeby Maurycy zdążył cokolwiek zjeść
Nelly, Glus też dostaje większą porcje od razu, ale są takie rzeczy od których śledź Melka nie da się odgonić Więc Glut wtedy czatuje aż miske zostawi Zula lub Daszka i wtedy kończy po nich
Zaglądam do moich pupilków i zdrówka życzę i chociaz pogoda smutna-przesyłam słoneczne myśli dla chorowitków-nie dawać sie chorobie-i trzymac dobrą formę
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Futerka w nastrojach swietnych, chociaż u nas pogoda też smętna, szaleństwa się odbywają regularnie apetyty też dopisują.
Wczoraj w nocy jak szłam spać, a właściwie już dziś to było, Melka i Glus miały lekko ciepłe uszka, ale nic im nie dawałam, bo przecież Zylexis to szczepionka, więc może tak być. Dziś uszka w porządku, nochale mokre i zimne. Melka bez żadnych ekscesów, tzn. zadnej opuchlizny, drapania, nic w tym stylu