Ciesze sie, że Williamowi sie udalo.
Jestem z domem caly czas w kontakcie. NArazie czul sie dobrze i swobodnie. Rezydent posykuje ale napewno bedzie dobrze:) MAm nadzieje, ze dom samodzielnie bedzie zdawal relacje. Bede pilnowac:))
Moderator: Estraven
Liwia_ pisze:Wiem, ze do tej pory mi sie nie udawalo... ale mam dom chetny na kotke (najchetniej, chyba, ze kocurek drobnych rozmiarow) do 3 lat, umaszczenie obojetne z zastrzezeniem, by kot nie byl w calosci czarny.
Podstawowym wymaganiem jest charakter - miziasty i ugodowy w stosunku do innych kotow, poniewaz kot bylby drugim w domu, do towarzystwa dla bardzo spokojnej, kilkuletniej kotki.
Dopisek : kotka optymalnie z dt, jezeli bezposrednio ze schronu, domek chcialby przeprowadzenia testow bialaczkowych przed potencjalna adopcja...
Taką to nawet w ciemno brać, bez zdjęć...
rundy były dwie.

eirene pisze:Ponoć dziś dwa koty dzięki akcji już znalazły dom. ; >
edit. jednak na razie tylko jeden.![]()
Ale koło drugiego już kręci się jakaś kobieta.
Tylko mało kotów, dwa chyba były (10msc, bure??) Za to psiaków było więcej. Ten młody, ADHD, dość duże, tem co był bity znalazł dom w końcu? Interesował się nim jakiś pan z dzieckiem...
BOENA pisze:eirene pisze:Ponoć dziś dwa koty dzięki akcji już znalazły dom. ; >
![]()
![]()
![]()
szkoda,że zainteresowanie adopcją takie małe

sandrek pisze:BOENA pisze:eirene pisze:Ponoć dziś dwa koty dzięki akcji już znalazły dom. ; >
![]()
![]()
![]()
szkoda,że zainteresowanie adopcją takie małe
No rzeczywiscie jakos malo domkowAle lepszy jeden, dwa niz zadne
. bo starym wyjadaczom mam ndzieje,ze nie musze specjalnie dziekowac
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, sebans i 66 gości