kinga w. pisze:Już zrobiłam... trudno czekać na wyniki blokady.
Wyniki blokady?

Kinga,i co,jakieś jeszcze zdjęcia dasz,czy robić z tych co wysłałaś?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Już zrobiłam... trudno czekać na wyniki blokady.
kalair pisze:Dorota pisze:
Ale laska!![]()
M.
Ekhem, ekhem...
Kretki
Nic nie poradzę! Zobaczyły!![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:Witaj, Tosiula. Mam dziś totalny zakręt... Dokocenie to jazda, ale... Sa cudowne.
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:
Ale laska!![]()
M.
Ekhem, ekhem...
Kretki
Nic nie poradzę! Zobaczyły!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A podobno mialy spac![]()
M.
To ja mam chyba jednak wersję zagęszczoną...tosiula pisze:kinga w. pisze:Witaj, Tosiula. Mam dziś totalny zakręt... Dokocenie to jazda, ale... Sa cudowne.
Wiem. W pół roku dokacałam się dwa razy. Niesamowite przeżycie.
kinga w. pisze:Kalair! NIe dziś. Raz że baterie się jeszcze ładują, dwa że lepiej będzie wykorzystać dzienne światło. Jeśli jeszcze pogoda będzie jaka taka i będzie troche słońca lub choć nie za wiele chmur... Zdjęcia ładniej wychodzą. Flesz jednak pali z bliska a zoomem na tyle nie ściągnę.
kinga w. pisze:wiesz co? Myślę że coś spokojnego... Wszak piękne sa koty... I to one maja błyszczeć.Dlatego staram się wykombinowac fajne zdjątka. Jak Ci się podoba ta fotka Miyu z otwartym pyszczkiem?
kinga w. pisze:NO, tak... Mausia mówili "zamykaj usta bo głupio wyglądasz.."
Dorota pisze:kinga w. pisze:NO, tak... Mausia mówili "zamykaj usta bo głupio wyglądasz.."
![]()
![]()
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:NO, tak... Mausia mówili "zamykaj usta bo głupio wyglądasz.."
![]()
![]()
No z czego rży?? Mnie się zdjątko Miyuki z otwartym pyszczkiem podoba, ale może faktycznie nie do bannerka...
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:NO, tak... Mausia mówili "zamykaj usta bo głupio wyglądasz.."
![]()
![]()
No z czego rży?? Mnie się zdjątko Miyuki z otwartym pyszczkiem podoba, ale może faktycznie nie do bannerka...
tosiula pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:NO, tak... Mausia mówili "zamykaj usta bo głupio wyglądasz.."
![]()
![]()
To zrób wszystkim takie usmiechnięte
kinga w. pisze:tosiula pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:NO, tak... Mausia mówili "zamykaj usta bo głupio wyglądasz.."
![]()
![]()
To zrób wszystkim takie usmiechnięte
I nazwij watek "5 chichotów kocich hien"? A potem patrz jak naród łamie sobie język różnicując dźwięczne "H" od bezdźwięcznego? Nie przejdzie. Dziś już nikt nie odróżnia takich niuansów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 190 gości