Koty u Bożeny Wahl. Kto mi pomoże im pomóc?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 21, 2009 22:08

Pieknie dziekujemy. Poprosze jutro link do bazarku:-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Sob mar 21, 2009 22:22

Dziewczyny, jesteście :king:
Kotuchom na zdrówko jutro robię pełne rozliczenie z nadesłanych pieniędzy za tygrysy i przelewam na ratunkowe konto, dzisiaj jestem trup na ament :wink:
Super akcja!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Sob mar 21, 2009 22:35

Anna_33 pisze:Pieknie dziekujemy. Poprosze jutro link do bazarku:-)

Ja też.

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob mar 21, 2009 22:38

Czy jutro można liczyć na jakieś zdjęcia :wink:? Poza tym, gdzies mi przemknęło, że Jana nie może przyjąć kotki z liściem na głowie, a jest to o ile się nie mylę świeża po porodzie kocica. Z kolei Halbina pyta się czy kotoś do niej pojedzie. Jeżeli problemem było oddanie kotki w ciąży, bo dana osoba nie jest w stanie zrobić sterylki aborcyjnej, a skoro kotka jest po i można bez problemu ją wysterylizować, to czy oferta wzięcia jej przez taką osobę jest przez Was brana pod uwagę, bo były propozycje DT od takich osób.
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

Post » Sob mar 21, 2009 22:43

ania-h pisze:Czy jutro można liczyć na jakieś zdjęcia :wink:? Poza tym, gdzies mi przemknęło, że Jana nie może przyjąć kotki z liściem na głowie, a jest to o ile się nie mylę świeża po porodzie kocica. Z kolei Halbina pyta się czy kotoś do niej pojedzie. Jeżeli problemem było oddanie kotki w ciąży, bo dana osoba nie jest w stanie zrobić sterylki aborcyjnej, a skoro kotka jest po i można bez problemu ją wysterylizować, to czy oferta wzięcia jej przez taką osobę jest przez Was brana pod uwagę, bo były propozycje DT od takich osób.

Aniu, liść na nosie to coś młodego, super miziastego, czekam na info na temat płci i stanu zdrowia.
Kotka-matka to inny kot.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob mar 21, 2009 22:43

Troche padnieta jestem i moze mi sie miesza, ale z lisciem nie jest po porodzie.
Do Jany wrocily kotki z adpocji, wiec do siebie na pewno jej nie wezmie, ale miala na oku sprawdzony dom dla niej. Jezeli ten dom nie wypali, a wiadomo chyba bedzie w poniedzialek, to trzeba bedzie pieszczoszce dac dom.
Bo musze lojalnie ostrzec, ze to ogromny pieszczoch.
Rozumiem, ze Halbina chcialaby wziac ja do siebie na DS, czy na DT.?
Przepraszam, ale ledwo kojarze juz dzis ) :oops:
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Sob mar 21, 2009 22:49

Zdaje się, że na DT (nie mogę się przekopać :oops: ). Wiem, że dziś dwa razy, na tamtym forum kotów z Boguszyc też, zadawała pytanie, czy ktoś do niej dotrze... Sorry za pomyłkę Jana, chciałam pomóc w rozładowaniu kotowatych. Może z Halbina coś wyjdzie... :roll: Strasznie żałuję, że nie mogę póki co się dokocić, a o DT u siebie nie ma mowy, bo mam 2 małych dzieci, a one strasznie kochają koty (i nie tylko), nie umiałabym im wytłumaczyć, że zwierzę jest na tzw tymczasie.
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

Post » Sob mar 21, 2009 22:57

Razem pisalysmy :-)

Zdjecia sa, nawet mnostwo. Ale: ja robilam co popadnie, CoolCaty i Modjeska robila porzadnie. Test- zdjecie, test- zdjecie.
Koty wziete od Marzeny nie byly dokladnie sfotografowane.
CoolCaty pewnie jeszcze walczy z psiakami i kotami, ktore wziela.Modjeska w trasie.Na zdjecia od Biafry na pewno poczekamy, musze zadzwonic i poprosic zeby strzelila im sesje.
Agnieszka zrobila cale mnostwo zdjec. Pewnie jakies jutro podesle.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Sob mar 21, 2009 22:59

a czy dla mnie cos sie zlapalo?

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Sob mar 21, 2009 23:03

postaram sie jutro kolejny bazarek wystawic :D
no i mam nadzieje, ze dogomaniacy wezma sie za pomoc psom...

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob mar 21, 2009 23:14

A, właśnie, jak wygląda pomoc psom z Boguszyc ze strony dogomanii? Może ktoś podrzucić linka? Bo ja się kompletnie nie umiem tam poruszać ani nic znaleźć :oops:

Cieszę się, że kolejne koty mają szansę. A ta ósemka z FIV, co została, to myślę, że jest to już liczba do ogarnięcia przez jedną osobę.

Trzymam kciuki za zdrowie wszystkich zwierzaków w Boguszyc :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob mar 21, 2009 23:23

Ewaa, nie bylo zadnego w tym wieku.

Dogomaniacy nam tez tutaj pomagaja.Waldi sponsoruje jedna sterylke, Przyjaciel_koni pomaga jednemu z dt, wiecej na 1 stronie tutaj:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=90108&start=0
Linki do dogo podam za chwile.

WAZNE:

Suczka, ktora dzis odebralismy z Boguszyc byla operowana w Katowicach.
Przez kilka dni nie powinno sie jej ruszac. Pozniej moze trafic do Biafry w Krakowie, do boksu. Chyba, ze wczesniej znajdzie sie dla niej dom.
Jutro beda jej zdjecia, jest na nich bardzo przestraszona.Ale to ladny pies:-)
Koszty operacji nie byly male ( chyba 400 zł), do tego dojdzie oplata za hotelik.
Prosimy o wsparcie :-)
Wasze bazarki i inne formy pomocy ratuja zycie tym zwierzakom.
Jezeli ktos zna dom, dobry dom, ktory moglby wziac suczke na tymczas, lub moze dom staly prosze o bardzo pilny kontakt przez pw.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Sob mar 21, 2009 23:36

A ten z lisciem na nosie w jakim wieku jest? moze bym TZa ublagala...

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Sob mar 21, 2009 23:39 Koty u Bożeny Wahl. Kto mi pomoże im pomóc?

Oczywiście,że będziemy sponsorować sterylizacje.Tak jak nadmienialiśmy na watku na dogomanii,ale dopiero w następnym miesiącu.Opłacilibyśmy już w tym,ale zaangażowaliśmy się w inną sprawę i wygląda na to,że zrobiono nas w konia :twisted: Narazie jeszcze czekamy.W ostateczności domagać się będziemy zwrotu wyłożonych funduszy i wtedy można je będzie skierować dla zwierząt od p.Bożeny.Także czekamy na rozwój sytuacji,ale tak czy siak jedną opłacimy napewno.
waldi481
Elżbieta

Post » Sob mar 21, 2009 23:39

Nie wiemy dokladnie, jest drobny, delikatny i pieszczoch. Wiek okresli w przyblizeniu CoolCaty i na pewno jutro napisze.

Watki na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/f98/790-p ... sa-127022/

http://www.dogomania.pl/forum/f486/moze ... sy-133193/
Obrazek Obrazek

Anna_33

[poprzednia][następna]