Brawo Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze żeby tym kotom z Fiv dało się jakoś pomóc no i psy zostają..........z psami to już w ogóle ciężka sprawa.
Może dogo się zepnie i psiolubni kociarze czekam na relację Ani CC
czyli nie było żadnych kociątek, to dobrez, że żadna kotka sie nie okociła. A te suczki szczenne też zostały zabrane?
Jedna. Da sie pomoc tym z fiv. Oczywiscie jak zawsze potrzebne bedzie wsparcie. Kupimy im leki, bo z tego co sie dowiedzialysmy, to p. Irena kupuje kropelki i to co moze z wlasnych pieniedzy.
Oddajac nam zdrowe koty byla dzielna, dopiero przy ostatnim, swoim ukochanym sie poplakala, ale zrozumiala, ze dla niego zostac tam, to wyrok.CoolCaty zawiozla Jej wydrukowane zdjecia, jestem pewna, ze je gleboko schowa.Ona tam moze zapewnic znosne warunki tym 8 kotom.Ale trzeba pomoc.
Psiara, to piekna propozycja, ale na razie nie mamy 15 kotow do wyslania.
Zobaczymy co dalej. Wsparcie, jak napisalam wyzej, bedzie nam coraz bardziej potrzebne. Zaczyna sie leczenie kotow zabranych.I trzeba pomoc tym, ktore zostaly.
Kot z liściem na nosie "dla Jany" - to kot, o którego tylko pytałam. Został zabrany trochę na wyrost, bo nie ma dla niego miejsca, szukamy DT! Do mnie wóciły wczoraj dwa koty z adopcji, mam 6 tymczasów w domu
Ostatnio edytowano Sob mar 21, 2009 20:19 przez Jana, łącznie edytowano 1 raz
Gratuluję. Podjęliście bardzo dobrą decyzję (o zabraniu zdrowych), choć na pewno było wam ciężko. Jeżeli pomożemy tym chorym, które zostały to bedzie wspaniale. Czyli w sumie zabrano 46 kotów
Bedziemy w takim razie szukac dt. Nie powinno byc trudno, bo to kot wybitnie miziasty. Myslalam, ze mi sama do kieszeni wejdzie. Ona po prostu blagala zeby ja zabrac Delikatna, dosc drobna, ale sam miod.No i ten lisc ))
Mam nadzieje,ze sunia bedzie tam mogla zostac ze dwie doby.I ze Biafra nie bedzie miala problemu z transportem do siebie.
Wszystkie DT proszone sa o wyslanie na do mnie na pw swoich danych, tj: imie, nazwisko, telefon kontaktowy, nr kota zgodny z 1 str. z tego watku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=90 ... sc&start=0 Jesli oddacie kota do domu stalego, prosimy o skan umowy adopcyjnej. Oczywiscie dane te nie beda udostepniane publicznie, stad prosba o pw.
Czy te koty od Marzeny będzie można sukcesywnie zabierac, znaczy czy ona je odda?
Czy zostały u niej jakieś ciężarne kotki?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/