Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Dla mnie "wieśniak" to niekoniecznie mieszkaniec wsi,ale chodzi raczej o mentalność.
msb259 pisze:Jeżeli nie będzie sprzeciwu to mogę czekać na tocudeńko ile trzeba.
msb259 pisze:Jest Wielką Pięknością .Jeżeli nie będzie lepszego domku to chętnie przyjmiemy ją do naszej rodzinki(trochę zwariowanej ,gdzie życie toczy się wokół zwierzaków).Brak oczka nie stanowi dla nas problemu.Mamy już Ksanie z jednym oczkiem.O drugie dbamy bardzo,leczymy zakraplamy dajemy maści przemywamy.Zapewnimy kici odpowiednia opiekę lekarska ,odpowiednią karmę duży zapas miłości ,miziania głaskania,czesania po prostu kochania jej za to że jest.Nie jestem jakąś kolekcjonerką kotów która musi mieć tego bo ma taki kaprys. Liczę się że na horyzoncie może pojawić się domek bliżej z lepszymi warunkami ,uszanuję decyzję , bo kocie powinno mieć jak najlepiej i ono jest ważne ,a nie nasze widzimisie.Nie zbawię całego swiata tylko uszczęśliwię jeszcze jedno istnienie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości