Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:A teraz troche z innej beczki.Pamietacie tego obywatela?
Byłam u Łobuza vel Bazyla na wizycie poadocyjnej.Domek bardzo fajny i chyba już ostatni w jego dlugiej tułaczce po ludzich.
Notabene domek znam osobiście ,bo dziewczyna okazała się moja starą zanjomą .Marta pochodzi z tego samego osiedla co i ja .Do tej pory niedaleko moich rodzicow mieszkają jej rodzice którzy od 10 lat są zakoceni.
Łobuz bedzie miał za niedlugo dodatkową atrakcję bo balkon bedzie siatkowany wiec bedzie mógł sie wygrzewać w wiosennym sloneczku.O ile ta wiosenka nadejdzie
majencja pisze:Zgadza się, łobuziak jaki mało, wszystkie koty wpędził mi w nerwicę, zepsuł kabinę w łazience ale jako kot pojedynczy jest po prostu REWELACYJNY ! Fajnie że jest mu dobrze. I właściwie może dobrze że taki bandzior? No bo dzięki temu on ma dom i Misior ma swoje miejsce na dożywocie, a ja mam jeszcze mniej wolnego czasu niż miałam i przez to mniejszą możliwość na głupoty
Przez jednego rudzielca tyle pozytywów
Kiedyś chodziłam do pracy żeby zarabiać na chlebuś z masełkiem a teraz ? Na animondę renal - bo to najlepiej lubi inne badziewia tego typu
![]()
mar_tika pisze:A teraz troche z innej beczki.Pamietacie tego obywatela?
Byłam u Łobuza vel Bazyla na wizycie poadocyjnej.Domek bardzo fajny i chyba już ostatni w jego dlugiej tułaczce po ludzich.
Notabene domek znam osobiście ,bo dziewczyna okazała się moja starą zanjomą .Marta pochodzi z tego samego osiedla co i ja .Do tej pory niedaleko moich rodzicow mieszkają jej rodzice którzy od 10 lat są zakoceni.
Łobuz bedzie miał za niedlugo dodatkową atrakcję bo balkon bedzie siatkowany wiec bedzie mógł sie wygrzewać w wiosennym sloneczku.O ile ta wiosenka nadejdzie
Korciaczki pisze:Słodka Lunka
I jak tam przygotowania?
halbina pisze:ja zakochałam się w Lunce od samego początku... i proszę... zsotanie panna zabrzanką... no suuuuuuuuuuuuuuuper po prostu![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 111 gości