Schr. Sosnowiec-szukamy chętnych na DT odwagi może ktoś...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 20, 2009 19:35

kessie pisze:Witam! Muszę wam powiedzieć, że Buńka chyba poczuła sie już w 100% pewnie, zrozumiała że zostaje, że jest u siebie i ... wychodzi z niej prawdziwy diabeł :twisted: Szaleje strasznie, lata po domu jak tornado, wpycha pychola do każdego kubka z piciem,kradnie jedzenie z talerza, co jej się spodoba to zrzuca, rozwala buty po całym przedpokoju... długo by wymieniać :lol: i jest straaaszie kochana :D
Niedługo zdjęcie szwów po sterylce
Pozdrawiamy wszystkich i trzymamy kciuki za kociaki

jejku aż sie wystraszylam że to reklamacja kotki i bedzie zwrot :D :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 20, 2009 19:40

mar_tika pisze:
kessie pisze:Witam! Muszę wam powiedzieć, że Buńka chyba poczuła sie już w 100% pewnie, zrozumiała że zostaje, że jest u siebie i ... wychodzi z niej prawdziwy diabeł :twisted: Szaleje strasznie, lata po domu jak tornado, wpycha pychola do każdego kubka z piciem,kradnie jedzenie z talerza, co jej się spodoba to zrzuca, rozwala buty po całym przedpokoju... długo by wymieniać :lol: i jest straaaszie kochana :D
Niedługo zdjęcie szwów po sterylce
Pozdrawiamy wszystkich i trzymamy kciuki za kociaki

jejku aż sie wystraszylam że to reklamacja kotki i bedzie zwrot :D :wink:

Eee tam , bez paragonu reklamacje nie będą uwzględniane :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt mar 20, 2009 20:14

terenia1 pisze:
Korciaczki pisze:O, a kim jest ta "ofiara ludzkiej głupoty" :?: :!:
Nieustające :ok: za wspaniałe domki dla wszystkich sosnowieckich kociarnianych!!!!

Kicia została zostawiona przez dziewczynę u jej koleżanki, ta sobie wyjechała gdzieś powiedziała, że na kilka dni, potem zadzwoniła i powiedziała, że już nie wraca a kotkę może wyrzucić za drzwi bo to przecież kot i sobie radę da :twisted: dobre nie :twisted:

nie uważacie, że tacy ludzie powinni ponosić dotkliwą karę? przynajmniej finansową? (choć ja bym karała pracami społecznymi)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt mar 20, 2009 20:42

A ja sobie siedzę a obok mnie na łożku na moich kolanach leży czarna maupa Lolka 8O :lol: i dziewczyny te co znacie Lolkę co Wy na to :?: prawie rok resocjalizacji i kota moja :twisted: niezły ze mnie dom tymczasowy no nie :twisted: :wink: więc więcej kotów nie przyjmuję :wink: i na dodatek jej łapka leży teraz na mojej jednej ręce i zerka na mnie miłosnym wzrokiem chyba mnie lubi :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt mar 20, 2009 21:47

Jest nowa lokatorka. Błąkała się po duuużym zakładzie pracy. Jest w zaawansowanej ciąży i dość wiekowa, ale więcej o stanie zdrowia wie Mar_tika. Śliczna, przytulaśna pingwinka...
Ostatnio edytowano Pt mar 20, 2009 21:54 przez Nawie, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Nawie

Od: Wto mar 03, 2009 19:15

Post » Pt mar 20, 2009 21:52

terenia1 pisze:A ja sobie siedzę a obok mnie na łożku na moich kolanach leży czarna maupa Lolka 8O :lol: i dziewczyny te co znacie Lolkę co Wy na to :?: prawie rok resocjalizacji i kota moja :twisted: niezły ze mnie dom tymczasowy no nie :twisted: :wink: więc więcej kotów nie przyjmuję :wink: i na dodatek jej łapka leży teraz na mojej jednej ręce i zerka na mnie miłosnym wzrokiem chyba mnie lubi :wink:

To po roku tymczasowania Lolce doszłaś tylko do tego ze chyba cię lubi 8O Niezły tymczas :D

Ja tez mam wieczego tymczasa Adolfa.Chętnie bym oddala lewa nerke zeby tylko ktoś go zaadoptował :roll:

mar_tika

Post » Pt mar 20, 2009 22:01

Nawie pisze:Jest nowa lokatorka. Błąkała się po duuużym zakładzie pracy. Jest w zaawansowanej ciąży i dość wiekowa, ale więcej o stanie zdrowia wie Mar_tika. Śliczna, przytulaśna pingwinka...
Zrobiłam zdjęcia, ale mam problemy techniczne.

To fakt koteczka trafiła do nas dziś z wieczorem.
Wzielam ja od razu do wet.Wet odmówił sterylizacji.Kotka na danich ma rodzić.
No powiem szczerze brzuchol ma ogromny ,prawie łapek nie widać :roll:
Koteczka dośc wiekowa i widać że z ulicy.Prawy kieł zlamany ,w dolnej szczece miedzy kłami brak zabków.S :roll: Seduszko oki,płuca i oskrzela czyste.W górnych drogach oddechowych szmery i wysiek z oczek.Prawdopodobnie jest zaziębiona.Miejmy nadzieję ze to nie KK.

Narazie w boksie na obserwacji!!Nie wypuszczać!
A oto koteczka:
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Post » Pt mar 20, 2009 22:46

Obrazek
ObrazekObrazek

Nawie

Od: Wto mar 03, 2009 19:15

Post » Pt mar 20, 2009 23:36

Jaaaaaka ładna kiciusia!
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt mar 20, 2009 23:45

mar_tika pisze:
terenia1 pisze:A ja sobie siedzę a obok mnie na łożku na moich kolanach leży czarna maupa Lolka 8O :lol: i dziewczyny te co znacie Lolkę co Wy na to :?: prawie rok resocjalizacji i kota moja :twisted: niezły ze mnie dom tymczasowy no nie :twisted: :wink: więc więcej kotów nie przyjmuję :wink: i na dodatek jej łapka leży teraz na mojej jednej ręce i zerka na mnie miłosnym wzrokiem chyba mnie lubi :wink:

To po roku tymczasowania Lolce doszłaś tylko do tego ze chyba cię lubi 8O Niezły tymczas :D

Ja tez mam wieczego tymczasa Adolfa.Chętnie bym oddala lewa nerke zeby tylko ktoś go zaadoptował :roll:

No całkiem niezły tymczas właśnie śpi z mim TŻ-em na kanapie :lol: całkiem nieźle :lol: No tak a chyba muszą minąć ze 2 lata w jej przypadku że stwierdzi Lolka że jest u siebie :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 21, 2009 7:33

ładna kicia ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob mar 21, 2009 10:33

Sobotnio przedpołudniowe hoop :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 21, 2009 13:41

rozmawiałam dziś z mamucik1 .Do nowych domków pojechali nasi weterani w kaciku adopcyjnym czyli Lolo i Tola :)
I tak oto kocie rodzeństwo ze śmietnika znalazło swoje domki.
Najpierw pojechala Bolek(trzeba domek sprawdzić koniecznie)
Później Żabka
i teraz Lolo i Tola:)Badźcie szczęśliwe koteczki :ok:

mar_tika

Post » Sob mar 21, 2009 16:03

mar_tika pisze:rozmawiałam dziś z mamucik1 .Do nowych domków pojechali nasi weterani w kaciku adopcyjnym czyli Lolo i Tola :)
I tak oto kocie rodzeństwo ze śmietnika znalazło swoje domki.
Najpierw pojechala Bolek(trzeba domek sprawdzić koniecznie)
Później Żabka
i teraz Lolo i Tola:)Badźcie szczęśliwe koteczki :ok:

Cudnie :dance:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob mar 21, 2009 16:07

No Tereniu ty uważaj bo może Lolka umie czytać i dowiedziala się że postanowilaś ją już zostawić na stale.
Ale że z Markiem na jednej kanapie to mi się wierzyć nie chce. I to nie ze względu na Lolkę ta niewiara :wink:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]