Gratulacje
Moderator: Estraven
Wielbłądzio pisze:O Aluś, teraz Ty zaszłaś?
Gratulacje
Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Nie, to był film o narkotykach i tą historię opowiadał jakiś policjant zwrócony włosami do kamery i ze zmienionym głosem. Nasza wychowawczyni w liceum nam puszczała w ramach ostrzeżenia.
Lemoniadko,cudowne zakończenie..![]()
Będą mi się koszmary śniły![]()
![]()
Dobrej nocki wszystkim.
Polecam się
Wiesz, że na moją życzliwość zawsze można liczyć

Lemoniada pisze:Kalair i co? Śniły Ci się koszmary? Bardzo się bałaś?
kalair pisze:Lemoniada pisze:Kalair i co? Śniły Ci się koszmary? Bardzo się bałaś?
Tak..Ty mi się śniłaś normalnie jak żywa! Z bliźniakami na ruszcie!
Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Kalair i co? Śniły Ci się koszmary? Bardzo się bałaś?
![]()
To znaczy - ja ruszt obracałam czy też byłam nadziana? Chyba to pierwsze, skoro śniłam Ci się jak zywa, a nie jak martwa
Lemoniada pisze:kalair pisze:Lemoniada pisze:Kalair i co? Śniły Ci się koszmary? Bardzo się bałaś?
![]()
To znaczy - ja ruszt obracałam czy też byłam nadziana? Chyba to pierwsze, skoro śniłam Ci się jak zywa, a nie jak martwa
skaskaNH pisze:Wielbłądzio pisze:wczoraj czy przedwczoraj była tu (?) mowa o dwojaczkach skaski
Ratunkuuu! Moje Drogie, ja mam juz wystarczajaca traume, jak mnie w jedno próbujecie wrabiać
kalair pisze:skaskaNH pisze:Wielbłądzio pisze:wczoraj czy przedwczoraj była tu (?) mowa o dwojaczkach skaski
Ratunkuuu! Moje Drogie, ja mam juz wystarczajaca traume, jak mnie w jedno próbujecie wrabiać
A tam,jedno,czy dwa..Będą się ze sobą bawić..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 19 gości