Dorota pisze:[100 lat Cie tu nie bylo.
Wszystko OK?
Dziękuję za zainteresowanie! Jest więcej niż byle jak. Tutaj jestem głównie z powodu głosowania na KRAKVET. Więcej na bieżąco piszę na swoim wątku z podpisu
Choco
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:[100 lat Cie tu nie bylo.
Wszystko OK?
MaryLux pisze:Witaj MruJa już od miesiąca jestem w moim najwłaśniejszym domu
MruJafka
Dorota pisze:MaryLux pisze:Witaj MruJa już od miesiąca jestem w moim najwłaśniejszym domu
MruJafka
Czesc, MruJafciu!![]()
Bardzo sie ciesze, ze masz prawdziwy domek
Mru
kinga w. pisze:Cześć, Mru!
Coś się wszystko pokiełbasiło. U nas od rana wszystko zasypane tym zimnym białym. Paskudnie, normalnie! Wczoraj znowu udowodniliśmy Dużej że jak czegoś nie jemy to nie i już! Sama niech sobie je... Dziś już się nie wygłupiała - śniadanko było pycha! A poza tym to tylko spac się chce - pogoda paskudna. Duża wybiera się gdzieś jechać - zostawia nam chatę. Po co? I tak tylko spać sie chce.
Kłaczek apatyczny
MaryLux pisze:kinga w. pisze:Cześć, Mru!
Coś się wszystko pokiełbasiło. U nas od rana wszystko zasypane tym zimnym białym. Paskudnie, normalnie! Wczoraj znowu udowodniliśmy Dużej że jak czegoś nie jemy to nie i już! Sama niech sobie je... Dziś już się nie wygłupiała - śniadanko było pycha! A poza tym to tylko spac się chce - pogoda paskudna. Duża wybiera się gdzieś jechać - zostawia nam chatę. Po co? I tak tylko spać sie chce.
Kłaczek apatyczny
To ja psyjadę i pośpimy razem, chces?
Inka
kinga w. pisze:Cześć, Mru!
Coś się wszystko pokiełbasiło. U nas od rana wszystko zasypane tym zimnym białym. Paskudnie, normalnie!
Kłaczek apatyczny
Białe jest zimne! Raz wpadłem wiecej nie chcę! Białe jest be!!Dorota pisze:kinga w. pisze:Cześć, Mru!
Coś się wszystko pokiełbasiło. U nas od rana wszystko zasypane tym zimnym białym. Paskudnie, normalnie!
Kłaczek apatyczny
Qaq,
u nas z kolei wszystko zasypane cialym, ale cieplym.
Przykleilo sie do mnie![]()
Mru utytłany
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Cześć, Mru!
Kłaczek apatyczny
Qaq,
Mru utytłany
Białe jest zimne! Raz wpadłem wiecej nie chcę! Białe jest be!!
Kłaczek przekonany
W coś Ty wlazł??Dorota pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Cześć, Mru!
Kłaczek apatyczny
Qaq,
Mru utytłany
Kłaczek przekonany
Nie, to jest cieple.
I elektryzuje sie, i przykleja do futerka![]()
Mru przekonujacy
kinga w. pisze:W coś Ty wlazł??Dorota pisze:kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Cześć, Mru!
Kłaczek apatyczny
Qaq,
Mru utytłany
Kłaczek przekonany
Nie, to jest cieple.
I elektryzuje sie, i przykleja do futerka![]()
Mru przekonujacy
Kłaczek zdumiony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Marmotka, puszatek i 18 gości