Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Korciaczki pisze:Dama Ya pisze:Wiem, że to trudna decyzja, ale może by tak rozdzielić ich na banerkach i każdego reklamować z osobna. Tak się stało z Tytusem i Tymonem (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88387&highlight=) i już jeden ma domek. Co Wy na to?
Zapewne dla Benka i Filka będzie to trudne, ale to być może jedyna szansa na dom? Ludzie wolą jednego kota, dopiero z czasem chcą drugiego... Ben i Filek są piękni, młodzi i zdrowi, więc nie byłoby problemu znaleźć im osobnych domków - a wręcz przeciwnie - byłoby dużo chętnych
Ale o tym musi zdecydować Olafen - to ona zna te koty najbardziej
Może z początku choć na kilka minut zamykać ich w róznych pomieszczeniach, stopniowo wydłużając czas, aż do dnia w którym bracia stwierdzą, że do szczęścia nie są sobie potzrebni....
olafen pisze:Korciaczki pisze:Dama Ya pisze:Wiem, że to trudna decyzja, ale może by tak rozdzielić ich na banerkach i każdego reklamować z osobna. Tak się stało z Tytusem i Tymonem (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88387&highlight=) i już jeden ma domek. Co Wy na to?
Zapewne dla Benka i Filka będzie to trudne, ale to być może jedyna szansa na dom? Ludzie wolą jednego kota, dopiero z czasem chcą drugiego... Ben i Filek są piękni, młodzi i zdrowi, więc nie byłoby problemu znaleźć im osobnych domków - a wręcz przeciwnie - byłoby dużo chętnych
Ale o tym musi zdecydować Olafen - to ona zna te koty najbardziej
Może z początku choć na kilka minut zamykać ich w róznych pomieszczeniach, stopniowo wydłużając czas, aż do dnia w którym bracia stwierdzą, że do szczęścia nie są sobie potzrebni....
OlafenBędzie dobrze - stopniowo chyba trzeba będzie je oddzielić...
Powolutku i napewno się uda
W takim razie, jeśli już podejmniesz decyzje
Myślę, ze chyba już faktycznie nadszedł czas, aby spróbować poszukać domku każdemu z osobna - ciężko z tym na sercu - ale tak długo trwa już szukanie domków dla nich, że chyba nie ma innego wyjścia Sad
Korciaczki pisze:Tak więć, jeśli już podejmiesz decyzję szukania osobnych domków, poprosiłybyśmy o zdjęcia osobne...Takie np. portretowe
tillibulek pisze::ok:![]()
olafen pisze::D![]()
olafen pisze:Po weekendzie może uda mi się dołączyć nowe zdjęcia.
olafen pisze:I do góry, piękne kocury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości