To jest przemoc

Chyba zacznę go oferować każdemu przy każdej okazji, podobnie jak marmura

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Ratunku. Znów mam go na kolanach, zdążyłam usiąść![]()
To jest przemoc![]()
![]()
![]()
Chyba zacznę go oferować każdemu przy każdej okazji, podobnie jak marmuraZ tym, że Maciejek jest mimo wszystko dużo atrakcyjniejszą ofertą, to może chociaż na niego ktoś się skusi
![]()
Wielbłądzio pisze:Nie, tego cholernego gryzonia Żabusia, Buśki i chyba niestety też Głupcia nie oddałabym nikomu![]()
Ale z trzema to przynajmniej byłaby szansa, że jeszcze mnie jakiś zechce, a tak......
Wielbłądzio pisze:Ostatni mówił, że musiałabym oddać przynajmniej POŁOWĘ mojego stada. Sadysta
Wielbłądzio pisze:Ostatni mówił, że musiałabym oddać przynajmniej POŁOWĘ mojego stada. Sadysta
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Ostatni mówił, że musiałabym oddać przynajmniej POŁOWĘ mojego stada. Sadysta
Zbiłaś Go?Własne dzieci oddawać?
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Ostatni mówił, że musiałabym oddać przynajmniej POŁOWĘ mojego stada. Sadysta
dlaczego napisałaś to słowo dużą literą Bożenko![]()
?
nie dosyć, że nie autorytet, to jeszcze pottffurbo jak ja bym miała POŁOWĘ oddać
? chyba nawet Julisia nie miałabym sumienia przeciąć na pół...
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Wielbłądzio pisze:Ostatni mówił, że musiałabym oddać przynajmniej POŁOWĘ mojego stada. Sadysta
dlaczego napisałaś to słowo dużą literą Bożenko![]()
?
nie dosyć, że nie autorytet, to jeszcze pottffurbo jak ja bym miała POŁOWĘ oddać
? chyba nawet Julisia nie miałabym sumienia przeciąć na pół...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 16 gości