Koty u Bożeny Wahl. Kto mi pomoże im pomóc?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 19, 2009 23:17

CoolCaty pisze:9.
Obrazek Obrazek Obrazek
Myszak: "Kochana ciociu Lucynko, już nie mogę się doczekać jak do Ciebie przyjadę. Bardzo mi się tu podoba i jak mnie wykąpali, to tak się dobrze poczułem, że zdecydowałem się pokazać, że umiem mruczeć, ugniatać łapkami, wystawiać pupkę do głaskania, a jak się bardzo rozkręcę, to i brzuszek pokazuję. Najbardziej to lubię mokre jedzenie i mięsko tez jest przepyszne. Niestety nadal mam biegunkę, więc dostaję dietę Hillsa i/d oraz saszetki sensitivity control. Najbardziej smakują mi saszetki z kaczką - są pysznościowe. Nie do końca jeszcze umiem korzystać z kuwetki, więc będziesz musiała mi przypominać do czego ona służy."

Myszaku kochany, nie mogę się doczekać kiedy Cię zobaczę.
Podziękuj cioci CoolCaty, że tak o Ciebie dba.
Jesteś co raz piękniejszy :love: :love: :love:
A jeśli chodzi o kuwetkę, to myślę, że się nauczysz z niej korzystać.
W końcu jesteś nie tylko pięknym, ale również mądrym kocurkiem.
Ostatnio edytowano Czw mar 19, 2009 23:20 przez CoToMa, łącznie edytowano 1 raz
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw mar 19, 2009 23:18

irysek_wroc -dzienki wielkie wszystko sie przyda.

kasia79

Od: Śro sty 02, 2008 21:44

Post » Czw mar 19, 2009 23:28

Modjeska pisze:
iwcia pisze:Olu u mnie sa dwa koty z fiv do Torunia i okolic.
Czy w razie czego to możecie z Krakowa wracać przez Łódź, jeśli coś uda się w niedzielę z W-wy zorganizowac?

Ciężko będzie bo wbrew pozorom trasa też jest długa. Może w sobotę ktoś z Warszawy, kto będzie w Boguszycach mógłby zabrać koty i przechować do niedzieli? tak byłoby sprawniej.

Olu z przechowaniem to chyba raczej mało realne, te koty maja fiv, nie znajdę pewnie nikogo kto nie będzie się bał przechować u siebie takiego kota.
Jak będe wiedziała, że niedziela wypali to spróbuję znaleźć kogoś kto będzie jechał do Warszawy, jesli nie to kociaste czekaja dalej na okazję.
A jak Wy jedziecie w przyszłym tygodniu?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw mar 19, 2009 23:37

Dzięki Przemkowi i Izie dwa bardzo szczęśliwe kotki mruczą mi właśnie do ucha :) Jeśli przestanę się odzywać, to znaczy, że zostałam zabarankowana na śmierć :roll:

Tosca jest słodka, a Tyson ciężki. Bardzo ciężki :roll:

Dobranoc 8)

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Czw mar 19, 2009 23:42

CoolCaty pisze:16.
Obrazek Obrazek Obrazek
Słodka Grubcia : [i]"Ciociu Lucynko, to ja - ukochana grubcia, dla której liczy się tylko jedno - człowiek. Uwielbiam biegać za ciciami tu w Łodzi. Zagaduję do nich, włażę im na kolana, zakrywam im oczy i całe twarze swoimi boczkami i nawet jak mnie odstawią na ziemię, to wracam jak bumerang. Przygotuj ciociu raczki do głaskania, bo ja tego bardzo, bardzo potrzebuję, no i bardzo, bardzo lubię. Jestem tu najzdrowszym kotkiem i robię najładniejsze kupki. Zjadam wszystko, nie jestem wybredna. Mi zalezy tylko na miziankach"

Grubciu kochana, na Ciebie również czekamy z niecierpliwością :D
...

CoToMa

Post » Czw mar 19, 2009 23:44

ruru pisze:Myszaczek, jaka różnica! :P
ObrazekObrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Mój Mysznio też miał takie zżółknięte futerko jak do mnie trafił.
Dopiero po kilku miesiącach zrobiło się białe...
...

CoToMa

Post » Czw mar 19, 2009 23:49

Tyson :1luvu: bede prosic o zdjecia kota nad koty :-)

Przepraszam, ale kiedy my zegarki przestawiamy? :oops:
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Czw mar 19, 2009 23:55

chyba z soboty na nd :roll:
jakies dt sie zglosily na kociska z trzeciej akcji ratowniczej?

przykre, ze sporo z nich jest chora mocniej niz inne. szkoda mi tych zwierzakow, czym one komu zawinily? :cry:

irysek_wroc

Od: Wto wrz 02, 2008 1:28

Post » Pt mar 20, 2009 0:23

Biafra bierze 5 z FIV, mamy chetna na kotke z dwoma zebami) I trzeba zabrac matke malucha, ale nie wiem do kogo pojedzie,...
Brak dt!
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pt mar 20, 2009 0:49

nie chce za kogos decydowac, ale moze cool caty by ja przygarnela. w koncu w sobote odjedzie od niej sporo kotow, a i jednemu znalazla juz ds, a moze i dwom. a pozniej by sie czegos szukalo dalej jesli bylby to dla niej problem...

to stworzenie z chora paszczka to kotka? myslalam, ze to chlopak. bo chyba mamy na mysli tego samego kicia, z ta wiecznie niedomknieta buzia.

irysek_wroc

Post » Pt mar 20, 2009 6:43

Hm to ja raz jeszcze powtarzam, ze jakby sie znalazl jakis kot mlody, kilkutygodniowy, kociak to my chetnie na dt wezmiemy

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Pt mar 20, 2009 6:48

Dziewczyny, ja koty mogę w sobotę zabrać - powiedzmy 5 szt, ale nie mogą u mnie w takiej ilości zostac. Moge być punktem przerzutowym do dalszych DT.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt mar 20, 2009 9:11

Sory, ale zaczyna mnie to wkurzać.
To nie jest koncert życzeń, dla tych kotów to żyć, albo nie.
I z całym szacunkiem irysek ale nie można komuś wciskać na siłę stada kotów, ani dziewczynom z dogo ani CC.

W niedzielę jest transport z Warszawy do Torunia, szukam pilnie transportu z Łodzi do Warszawy, dla dwóch kotów z fiv

Jeśli uda mi się je wysłac do domów tymczasowych to moge wziąc do siebie jeszcze jednego Boguszka.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt mar 20, 2009 11:40

PILNIE SZUKAMY DT DLA KOTÓW Z BOGUSZYC!!!

Piszcie, najlepiej dużymi literami, jakie koty możecie wziąć na tymczas, ile, czy muszą mieć testy.
fufu

Post » Pt mar 20, 2009 11:43

dlatego patrz pierwsze pare wyrazow... iwcia.

chcialam jakos przyciagnac coolcaty wpisujac jej nicka i sie udalo :)
a co do mlodych, to dziewczyny chyba ostatnim razem wszystkie wybraly. chyba, ze gdzies sie jakis schowal.

mysle tak wbrew sobie, czy aby jakas kotka nie urodzila u pani wahl w ciagu tego tygodnia... bo to bylby dramat. ale odpedzam takie mysli od siebie, nie chce krakac.

irysek_wroc

[poprzednia][następna]