Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:Ja-Ba Ty i Twoi rodzice jesteście bardzo wrażliwi i macie dobre serca![]()
Wszystkie cioreczki są cudowne i kochane![]()
Ja-Ba kocurek mial dużo szczęścia, że spotkal Twoich rodziców
sarra dziekuje za kciuki, bardzo bardzo potrzebne
Ja czuje się tak sobie, bardzo kaszle, aż mnie mięsnie brzucha boląglowa mi dziś pękala
![]()
Sunia Sabcia troche lepiej,nadal ma biegunke ( już się nie leje z niej), jest narazie na diecie i lekach![]()
Samsonik to kot-przylepka jestgdzie my- tam i on
![]()
caly czas chce być z czlowiekie, gada, mruczy, wydaje różne dzięki, przytula się, podgryza delikatnie jak sie go bierze na ręce![]()
![]()
jest strasznie kontaktowycudowny kot- nie wiem, jak ktoś mógl go wyrzucić i jak mógl doprowadzić to kocie do takiego stan
![]()
Samson co noc śpi przy moich nogach, przy kaloryferze
bardzo jest wrażliwy na zaglądanie mu do pysiado wkladania mu tam czegololwiek
i uszka też ma strasznie wrażliwe- tam są też te brodawki
Anna Rylska pisze:Dziś mialo miejsce w domu jedno smieszne zdarzenie, uśmialam się strasznie![]()
Siedzialam przy koputerze, za mną pies -w zasadzie to sunia, niedaleko są
kuwety.
Przychodzi kocur - kopie, kopie, kobunuje- jak zwykle.
Wreszcie wykopal, ustawil się i zrobil - qpalka- zrobil i nie zakopalposzedl sobie
.
Saba wstala, rozejrzala sie po pokoju, podeszla do kuwety, popatrzyla, powachala - i pyskiem swoim zakopala to czego nie zakopal kot![]()
![]()
Potem spokojnie poszla na miejsce spać dalej.
Anna Rylska pisze:Siedzialam przy koputerze, za mną pies -w zasadzie to sunia, niedaleko są
kuwety.
Wreszcie wykopal, ustawil się i zrobil - qpalka- zrobil i nie zakopalposzedl sobie
.
Saba wstala, rozejrzala sie po pokoju, podeszla do kuwety, popatrzyla, powachala - i pyskiem swoim zakopala to czego nie zakopal kot![]()
![]()
Anna Rylska pisze:Dziś mialo miejsce w domu jedno smieszne zdarzenie, uśmialam się strasznie![]()
Siedzialam przy koputerze, za mną pies -w zasadzie to sunia, niedaleko są
kuwety.
.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Monikkrk, Sillka i 74 gości