Zula,Gluś(FeLV+),Mela(FeLV+)i Daszka(DT).Fotki-s.93 i 94

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 18, 2009 21:56

Jejku Sylwia, podziwiam!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro mar 18, 2009 22:18

teraz już się przyzwyczaiłam.Weszło mi to już w nawyk hihihihi
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 18, 2009 23:56

Sylwia, jakoś trudno mi sobie wyobrazić taką godzine do wstawania!

Ja sie juz kłade, tylko chciałam zamieścić krótkie ogłoszenie:

Sprzedam niedrogo skórke z duzego wypasionego kocura. Skórka ładna i zadbana. :twisted:

Mam 4 koty i 6 kuwet zmienianych po każdym użyciu. Glut qpale wali codziennie do wanny...pogodziłam sie z tym, skoro lubi, a mnie nie sprawia różnicy skąd sprzątam... :roll:

Ale dziś przegiał: nalał przy mnie, patrząc mi prosto w oczy, na ściane!!!! :evil:

Coś mu sie lekko pomyliło chyba, bo klejnotów pozbył się jakieś pół roku temu :evil:

milenap

Post » Czw mar 19, 2009 7:12

Oj Glucie,ale wstyd!-co Ci do tego łebka strzeliło 8O ????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw mar 19, 2009 8:23

Gluś chce pokazać, że nadal jest mężczyzną :D
ObrazekObrazek
Obrazek

MMKD

Od: Nie paź 19, 2008 14:12

Post » Czw mar 19, 2009 9:11

on chce miec pańcie tylko dla siebie!
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Czw mar 19, 2009 15:38

Dziewczyny, on sie nawet nie zmieszał :twisted: nie chciałam mu już przerywać tego sikania, potem powiedziałam mu co o tym myśle, a on poleciał do kuchni, bo chyba myślał, ze chce mu dać coś dobrego :roll:

porazka wychowawcza :lol: kolejna :lol:

milenap

Post » Czw mar 19, 2009 15:58

To moja Kubisia tak obszczywa wszystko. Zapewne Milenko czytałaś u mnie na wątku o niej. A tez jest 6,5 roku po steryle, którą miała po pierwszej rujce. Ona nie sika typowo jak w kuwecie, ona poprostu zaznacza teren. :twisted:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw mar 19, 2009 16:00

Aniu, ale Glutek zrobił to pierwszy raz i nalał tak, jak w kuwecie...a on ma siura porządnego....tak z pół filizanki na jeden raz :twisted:

milenap

Post » Czw mar 19, 2009 16:07

Pierwszy raz to bardzo dziwne. :roll:
Moja Kubiśka to też leje dużo, nie parę kropel, po czym wszystko jest do prania, o ile mogę zdjąć i wyprać!. :twisted: Dużego łóżka przecież nie wypiorę, szczególnie jak było kupione. Poduszkę nową wyprałam, ale łóżko tylko wyczyściłam na mokro. I tak co jakiś czas, coś jest oblane. :?
Ostatnio edytowano Czw mar 19, 2009 20:34 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw mar 19, 2009 18:59

kasia86 pisze:To moja Kubisia tak obszczywa wszystko. Zapewne Milenko czytałaś u mnie na wątku o niej. A tez jest 6,5 roku po steryle, którą miała po pierwszej rujce. Ona nie sika typowo jak w kuwecie, ona poprostu zaznacza teren. :twisted:

Moja Pyniusia tak lała.a właściwie leje-nie leje tylko wtedy ja feliway jest włączony!!!! :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw mar 19, 2009 20:33

U mojej mamy są 2 lejki- Smok i Termisia, jak tylko mamy za długo nie ma, wszystko oblane :evil: kanapa ma już na stałe foliowy pokrowiec, na to koce są położone,mama próbowała już chyba wszystkiego-nie działa!

Miałyśmy też poprzednią kotkę - Lalunie i ona sikała całe swoje życie (13 lat w domu), ale to dlatego, że poprzednia właścicielka, zanim chciała ją wyrzucić, to nauczyła ją sikać na szmate, wkładała jej do kuwety. I tym sposobem Lala całe zycie traktowała każdy kawałęk materiału jak coś do siusiania.

milenap

Post » Czw mar 19, 2009 20:38

O Boże,ale metoda!!!!!!co tej kobiecie do głowy przyszło? :conf: -szmata do kuwety?
Oj ma sie Twoja Mama z dwoma lejkami-ja mam jedna Pyniusię i momentami juz byłam załamana,ale i tak jej wybaczam-bo co mam zrobić,ona i tak jest pokrzywdzona przez los-jest głucha :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw mar 19, 2009 20:50

Ludzie to mają pomysły! 8O

U mnie zdarzyło się dosłownie parę razy, że mi sie Bunia zesikała na łóżko, ale to była moja wina, bo go nie pościelałam, a Bunia lubi porządek w domu. :twisted:
Luśka znowu lubi sikać do misek, szufelki a nawet wiaderka które stało na balkonie. Do tej pory nie wiem jak ona to siku tam zrobiła, bo przecież tam nie weszła, bo wiadereczko było małe, bez możliwości stanięcia na dnie 4 łapkami. Wysoko na szafce stoi nieduża miska do mycia podłóg i kiedyś z rozmachem ja biorę z góry a tam siku i fru wszystko na mnie i na kuchnie.
Teraz kładę miskę do góry dnem, coby żadnego kota nie kusiło, sie tam zesikać. :lol:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw mar 19, 2009 21:05

kasia86 pisze:Ludzie to mają pomysły! 8O

U mnie zdarzyło się dosłownie parę razy, że mi sie Bunia zesikała na łóżko, ale to była moja wina, bo go nie pościelałam, a Bunia lubi porządek w domu. :twisted:
Luśka znowu lubi sikać do misek, szufelki a nawet wiaderka które stało na balkonie. Do tej pory nie wiem jak ona to siku tam zrobiła, bo przecież tam nie weszła, bo wiadereczko było małe, bez możliwości stanięcia na dnie 4 łapkami. Wysoko na szafce stoi nieduża miska do mycia podłóg i kiedyś z rozmachem ja biorę z góry a tam siku i fru wszystko na mnie i na kuchnie.
Teraz kładę miskę do góry dnem, coby żadnego kota nie kusiło, sie tam zesikać. :lol:

Aniu, przepraszam, ale.... :ryk:

Tak, Dziewczyny, to było wiele lat temu, kobieta wzięła malutką koteczke i tak ją nauczyła, a po kilku m-cach przestało jej sie podobać :?

Kasiu, no mama się troche ma z nimi, ale juz się pogodziła z tym. Zresztą Lalunia tak całe życie robiła, więc się przyzwyczaiłyśmy, jak minimalizować ryzyko :wink:

Zresztą Termisia i Smok mają takie fale: kilka tyg. spokój, a potem troszke sikania i tak ciągle. Najbardziej sikają, jak mama wyjeżdza delegacje np (dziadek jest u nich 2 razy dziennie wtedy), ale długo siedzi w pracy.

milenap

[poprzednia][następna]