maciejowa pisze: Iwcia napisała, że ząbki wyglądają lepiej, ale za to pojawił się inny problem.
o ludzie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maciejowa pisze: Iwcia napisała, że ząbki wyglądają lepiej, ale za to pojawił się inny problem.
pisiokot pisze:maciejowa pisze: Iwcia napisała, że ząbki wyglądają lepiej, ale za to pojawił się inny problem.
o ludzieco się stało ?
maciejowa pisze:Oki, ochłonęłam, pomyślałam i czekamy. Zobaczymy co nam los przyniesie.
iwcia pisze:Byliśmy dziś na kontroli z Łatkiem, dziąsełka wyglądają super, dostaliśmy żel do smarowania, niestety na uchu Łacio wyhodował sobie grzybka, tylko nie wiem jakim cudem.
Dostał szczepionkę na grzyba i smarowidło do domu, będziemy chłopakowi smarować dodatkowo to ucho.
Łatek na swój dom będzie musiał jeszcze trochę poczekać, ze względu na dzieci zdecydowałam, że Łacio zostanie u nas aż do wyleczenia, Maciejowa będzie czekać na niego, mamy nadzieje, że chłopak się opamięta i szybko zacznie leczyć.
Dama Ya pisze: Latku, co to za chorowanie!! Ile domek może czekać! Ni śpieszysz się do baranków, mizianek i nowych wrażeń??
maciejowa pisze:Dama Ya pisze: Latku, co to za chorowanie!! Ile domek może czekać! Ni śpieszysz się do baranków, mizianek i nowych wrażeń??
No właśnie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości