Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 17, 2009 10:25

Thorkatt pisze:o Kicorek, na temat Femki -cios poniżej futra
ja Kicorka jeszcze kiedyś dopadnę :lol: I tak ją wyściskam, że jej się odechce :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto mar 17, 2009 10:33

:strach:

Nie wybieram się do Łodzi :twisted:

:mrgreen:

I juz naprawde kończę OT, bo moderator mnie pogoni :?
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto mar 17, 2009 18:13

Edit : sprawa wyjaśniona
Ostatnio edytowano Czw mar 19, 2009 15:57 przez fundacja.koci.pazur, łącznie edytowano 1 raz
Mamy już status OPP. Możesz nam przekazać 1 % ze swoich podatków. Więcej informacji http://www.kocipazur.org

Obrazek

fundacja.koci.pazur

Od: Czw lis 09, 2006 23:12

Post » Wto mar 17, 2009 21:04

.
Ostatnio edytowano Wto lut 14, 2012 17:56 przez Bonia7, łącznie edytowano 2 razy

Bonia7

Od: Sob lip 05, 2008 15:30

Post » Czw mar 19, 2009 10:28

Edit : sprawa wyjaśniona

Z naszej strony mogę jedynie serdecznie przeprosić za zaistniałą sytuację. Jest nam bardzo przykro i cieszę się ze udało się wszystko wyjaśnić.Jeszcze raz bardzo przepraszam.
Mamy już status OPP. Możesz nam przekazać 1 % ze swoich podatków. Więcej informacji http://www.kocipazur.org

Obrazek

fundacja.koci.pazur

Od: Czw lis 09, 2006 23:12

Post » Czw mar 19, 2009 17:44

Pani Bożenie należą się przeprosiny z mojej strony nie tylko prywatnie, ale również na forum. Wina leży oczywiście tylko i wyłączne po mojej stronie. Splotły się ze sobą różne ważne wydarzenia w moim życiu, które mocno pokrzyżowały mi możliwość szybkiej wysyłki. To tego jestem roztrzepana i często zapominalska. Ale prowadzę też sprzedaż mojej biżuterii na innych portalach artystycznych i nigdy nie maiłam żadnych negatywnych opinii.

Sprawa została już pomyślnie załatwiona(nie ukrywam, że dzięki "kopniakowi" stąd ;) ), mam nadzieję, że świeczniki i małe gratisy również się spodobają.

Zaznaczam, że aukcja była na rzecz fundacji, ale fundacja z przesyłka nie miała nic wspólnego!!!

Zapraszam na nasze aukcje i zapewniam, że dostałam nauczkę, dlatego podobna sytuacja się nigdy nie powtórzy. A Pani Bożena jeśli jeszcze coś u nas wylicytuje, ma zawsze ode mnie jakiś gratis :)

kaory

Od: Wto gru 05, 2006 9:58

Post » Pt mar 20, 2009 14:21

A ja w tym miejscu publicznie chciałabym przeprosić shenrę oraz osobę która wysyłała wystawiane przez nią próbki kosmetyków. Otóż po długim czasie oczekiwania na przesyłkę zaczęłam monitować gdzie ona i poganiać dziewczyny na żeby poszły na pocztę z reklamacją.

No i fant został do mnie wysłany drugi raz (wczoraj doszedł) po czym w tym samym dniu TŻ znalazł pierwsza przesyłkę która i owszem, przylazła jak byłam na delegacji ale wetknięta przez niego w jakies pudło poszła w zapomnienie :evil: Gdyby nie szukał jakichś swoich papierów nadal żyłabym w nieświadomości :oops:

Czuję sie paskudnie i nie wiem jak mam Was dziewczyny przepraszać za to zamieszanie i stracony czas i nerwy - wszelkie koszty jakie zostały przez Was poniesione oczywiście pokryję.

Naprawdę się staram coby sie powstrzymac od uszkodzenia własnego TŻ... :x
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie mar 22, 2009 23:01

osspdg pisze:A teraz z innej beczki - jestem nabywcą na bazarku. Kwotę wpłaciłam na konto beneficjenta, a wystawiająca bazarek osoba olała swoje zobowiązania i ani nie odbiera PW ani nie odzywa się na forum. Przecież jeśli jest coś nie tak, to można pisać na PW i wyjaśnić sytuację, a nie "naciągać" ludzi na bazarku. Pewnie i tak wpłaciłabym na tą biedę jakieś pieniądze, ale nie o to chodzi w wystawianiu bazarków, żeby tylko zebrać kasę - to tak, jakbym poszła do sklepu, zapłaciła a towaru nie otrzymała, bo sprzedawca się obraził 8)

PW mam dalej nieodebrane...

Sprzedawcą była szkrabek.
Nie ma jej na forum od 5 lutego (z tą datą jest ostatni post). A tu link do bazarku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88195&postdays=0&postorder=asc&start=30.

I co dalej?

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Nie mar 22, 2009 23:07

osspdg pisze:A teraz z innej beczki - jestem nabywcą na bazarku. Kwotę wpłaciłam na konto beneficjenta, a wystawiająca bazarek osoba olała swoje zobowiązania i ani nie odbiera PW ani nie odzywa się na forum. Przecież jeśli jest coś nie tak, to można pisać na PW i wyjaśnić sytuację, a nie "naciągać" ludzi na bazarku. Pewnie i tak wpłaciłabym na tą biedę jakieś pieniądze, ale nie o to chodzi w wystawianiu bazarków, żeby tylko zebrać kasę - to tak, jakbym poszła do sklepu, zapłaciła a towaru nie otrzymała, bo sprzedawca się obraził 8)

PW mam dalej nieodebrane...

Nie ma jej na forum od 5 lutego (z tą datą jest ostatni post). A tu link do bazarku

I co dalej?

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Pon mar 23, 2009 19:19

To ja dopiszę, że dziś przyszła do mnie wysłana 20 marca koperta ze szczątkami wylicytowanego fanta :roll: Wszystko połamane, nie nadaje się do użytku (podstawka pod telefon) No cóż, trudno. Przesyłka w kazdym razie doszła.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto mar 24, 2009 12:06

slapcio moja droga nic się nie stało, cieszymy się niezmiernie, że jednak przesyłeczka Twoja nie zaginęła w akcji :wink:
Kresia...[*]

shenra

Od: Pon paź 20, 2008 21:44

Post » Wto mar 24, 2009 12:14

osspdg pisze:PW mam dalej nieodebrane...

I co dalej?
Nie pocieszę cię. Moje pw do keyko_2 wisi nieodebrane od czerwca 2007 :twisted:

Od 5 lutego to dopiero 1,5 miesiąca, a nie ponad 1,5 roku, może się jeszcze pojawi :ok:

Kicorek

Post » Sob mar 28, 2009 9:13

Kicorek pisze:
osspdg pisze:PW mam dalej nieodebrane...

I co dalej?
Nie pocieszę cię. Moje pw do keyko_2 wisi nieodebrane od czerwca 2007 :twisted:

Od 5 lutego to dopiero 1,5 miesiąca, a nie ponad 1,5 roku, może się jeszcze pojawi :ok:

przebijam :mrgreen:
moje pw do Tuśka wisi od 31.03.2007 8)
Obrazek

Amidalka

Od: Czw cze 10, 2004 14:46

Post » Pon mar 30, 2009 17:18

No wiesz? Jak mogłaś? :placz:

To jutro masz okrągłą rocznicę :twisted:

Kicorek

Post » Pon mar 30, 2009 19:15