ja Kicorka jeszcze kiedyś dopadnęThorkatt pisze:o Kicorek, na temat Femki -cios poniżej futra

Moderator: Moderatorzy
ja Kicorka jeszcze kiedyś dopadnęThorkatt pisze:o Kicorek, na temat Femki -cios poniżej futra
osspdg pisze:A teraz z innej beczki - jestem nabywcą na bazarku. Kwotę wpłaciłam na konto beneficjenta, a wystawiająca bazarek osoba olała swoje zobowiązania i ani nie odbiera PW ani nie odzywa się na forum. Przecież jeśli jest coś nie tak, to można pisać na PW i wyjaśnić sytuację, a nie "naciągać" ludzi na bazarku. Pewnie i tak wpłaciłabym na tą biedę jakieś pieniądze, ale nie o to chodzi w wystawianiu bazarków, żeby tylko zebrać kasę - to tak, jakbym poszła do sklepu, zapłaciła a towaru nie otrzymała, bo sprzedawca się obraził
osspdg pisze:A teraz z innej beczki - jestem nabywcą na bazarku. Kwotę wpłaciłam na konto beneficjenta, a wystawiająca bazarek osoba olała swoje zobowiązania i ani nie odbiera PW ani nie odzywa się na forum. Przecież jeśli jest coś nie tak, to można pisać na PW i wyjaśnić sytuację, a nie "naciągać" ludzi na bazarku. Pewnie i tak wpłaciłabym na tą biedę jakieś pieniądze, ale nie o to chodzi w wystawianiu bazarków, żeby tylko zebrać kasę - to tak, jakbym poszła do sklepu, zapłaciła a towaru nie otrzymała, bo sprzedawca się obraził
Nie pocieszę cię. Moje pw do keyko_2 wisi nieodebrane od czerwca 2007osspdg pisze:PW mam dalej nieodebrane...
Sprzedawcą była szkrabek.
Nie ma jej na forum od 5 lutego (z tą datą jest ostatni post). A tu link do bazarku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88195&postdays=0&postorder=asc&start=30.
I co dalej?
Kicorek pisze:Nie pocieszę cię. Moje pw do keyko_2 wisi nieodebrane od czerwca 2007osspdg pisze:PW mam dalej nieodebrane...
Sprzedawcą była szkrabek.
Nie ma jej na forum od 5 lutego (z tą datą jest ostatni post). A tu link do bazarku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88195&postdays=0&postorder=asc&start=30.
I co dalej?![]()
Od 5 lutego to dopiero 1,5 miesiąca, a nie ponad 1,5 roku, może się jeszcze pojawi
Kicorek pisze:No wiesz? Jak mogłaś?![]()
Kicorek pisze:To jutro masz okrągłą rocznicę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości