Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:La.heureuse.chatte pisze:OK, mogę wziąc Kacpra!
1. czy ktoś moze mi pożyczyc kuwetę z łopatką?
2. czy muszę / nie mogę powiedziec w schronie, że biorę go tymczasowo?
3. schronisko jest do 17, tak? To wezmę go jutro rano, dziś już bym nie zdążyła.![]()
ja Ci mogę pożyczyć,ale musiałabyś do mnie wpaść,chyba,że jutro po pracy Ci podrzucę,tylko napisz adres na pw.Jutro musiałabyś poszukać Renaty,albo pani Małgosi i powiedzieć,że przyszłaś po Kacpra bez łapki,który jest w izolatce.
Kicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:La.heureuse.chatte pisze:OK, mogę wziąc Kacpra!
3. schronisko jest do 17, tak? To wezmę go jutro rano, dziś już bym nie zdążyła.![]()
ja Ci mogę pożyczyć,ale musiałabyś do mnie wpaść,chyba,że jutro po pracy Ci podrzucę,tylko napisz adres na pw.Jutro musiałabyś poszukać Renaty,albo pani Małgosi i powiedzieć,że przyszłaś po Kacpra bez łapki,który jest w izolatce.
Rozmawiałam juz z p. Renatą, opiekunką Kacpra i powiedziałam, że to dom tymczasowy, ale pod naszą kuratelą. Pomoże załatwić wszelkie formalności z wypisem Kacpra do domu. Prosiła, żeby dać jej znać o której będziesz, więc określ przedział czasowy, a ja ją zawiadomię.
Kłamstwo ma krótkie nogi i lepiej zawsze powiedzieć prawdę. Gdyby były jakieś problemy, to mój numer 692492157, będę interweniować.
La.heureuse.chatte pisze:....
To zależy od tego, o której PcimOlki przywiezie mi transporter i kuwete, powiedzmy, że będę tam ok. 11 - 13. W każdym razie na pewno jutro będę. A w jakich godzinach ta pani jest w schronisku?
PcimOlki pisze:La.heureuse.chatte pisze:....
To zależy od tego, o której PcimOlki przywiezie mi transporter i kuwete, powiedzmy, że będę tam ok. 11 - 13. W każdym razie na pewno jutro będę. A w jakich godzinach ta pani jest w schronisku?
Jak chcesz koniecznie być tam na 6, to dzisiaj ci przywiozę.![]()
Nocke pewnie bedziesz mieć bezsenną.
sarra pisze:Super wiadomosc![]()
![]()
![]()
![]()
bardzo sie ciesze![]()
La.heureuse.chatte
La.heureuse.chatte pisze:Kicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:La.heureuse.chatte pisze:OK, mogę wziąc Kacpra!
Rozmawiałam juz z p. Renatą, opiekunką Kacpra i powiedziałam, że to dom tymczasowy, ale pod naszą kuratelą. Pomoże załatwić wszelkie formalności z wypisem Kacpra do domu. Prosiła, żeby dać jej znać o której będziesz, więc określ przedział czasowy, a ja ją zawiadomię.
Kłamstwo ma krótkie nogi i lepiej zawsze powiedzieć prawdę. Gdyby były jakieś problemy, to mój numer 692492157, będę interweniować.
Agness78 pisze:....
![]()
![]()
La.heureuse.chatte - Chylę czoła
![]()
Dzięki Tobie Kacperek dostał szansę na życie![]()
....
Never pisze:super wątek. Będę podrzucać!
Agness78 pisze:sarra pisze:Super wiadomosc![]()
![]()
![]()
![]()
bardzo sie ciesze![]()
La.heureuse.chatte
![]()
![]()
![]()
Agness78 pisze:P.S. Ale nick to masz baaardzo skomplikowany, co to znaczy?
PcimOlki pisze:Agness78 pisze:....
![]()
![]()
![]()
....
Chyba jest w tym zasługa pewnej kolorowej koteczki, wystawiającej swoje białe brzucho do wszystkiego, co się rusza i na drzewo nie ucieka.
Kicia_ pisze:Od rana do 13. Potem mogą być problemy z wydostaniem Kacpra, więc najlepiej być wcześniej.
Będziesz musiała podpisać normalną umowę adopcyjną, najwyżej porobią Ci na niej adnotacje "dom tymczasowy", "kot w trakcie leczenia" i poproszą o informowanie o jego dalszym losie. Będziesz to robiła za naszym pośrednictwem, więc się nie martw i na wszystko się zgadzaj. Kotki zabierane z tyłu, zwłaszcza z izolatki, obowiązkowo muszą przejść przez gabinet lekarski, pamiętaj o tym, żebyśmy potem nie miały problemów przy kolejnych adopcjach.
Życzę powodzenia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 404 gości