Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Dama Ya pisze:Chłopaki, nie ociągać się. Na górę!!
Korciaczki pisze:A tak wogole olafen - gratulujemy mimo tak długich poszukiwań domku wytrwałości i stałego optymizmy![]()
Tak trzymać!![]()
![]()
Korciaczki pisze:Dama Ya pisze:Jestem na wątku pierwszy raz, ale kibicuję chłopakom mooocccno!!
Są w moich ulubionych kocich kolorach
Nooo...bo "black&white" jest piękne....
Dama Ya witamy na wątkubardzo sredecznie
![]()
Hop tymczasem, piękni dom muszą zanaleźć pilnie!!!
Pewnie mieli by już dawno dom, ale ludzie wolą jednego...rzadko kiedy dwa...
Ale będzie dobrze
Dama Ya pisze:Za anielsko spokojnego Filka i wszędobylskiego Benka
olafen pisze:Te kotki są na prawdę wspaniałe.
Filek - pingwinek - wcielony anioł. Kładzie się na grzbiecie i sobie leży, albo przychodzi i wkłada główkę w rękę aby go pogłaskać. jest taki cichutki, spokojniutki, wcielona dobroć.
Ben, wszędzie pierwszy, do miski, do zabawy i do wszystkiego, gdzie, się coś dzieje. Buzia zawsze na swój sposób roześmiana. Gania prawie cały dzień niezmordowanie po mieszkaniu. A na koniec pada na swojej mamusi, albo Filku i idzie spać, szczęśliwy, że ma bratnią duszę obok siebie.
Jak ich rozdzielić, i tak będzie problem z mamusią, bo ona też będzie tęsknić, na ten czas ja swoją Fionkę, a jej córkę przywiozę, bo koty też cierpią przecież
Dama Ya pisze:Wiem, że to trudna decyzja, ale może by tak rozdzielić ich na banerkach i każdego reklamować z osobna. Tak się stało z Tytusem i Tymonem (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88387&highlight=) i już jeden ma domek. Co Wy na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości