Ojeeeeeeej, Ciociu, dziękujemy
MPIK
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:MaryLux pisze:Wszystkie koty mają dziś imieniny
a ich Duża urodzinki![]()
Inko Ty klamczuszko
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Wszystkie koty mają dziś imieniny
Inko Ty klamczuszko
Ależ to nie kłamstwoPsot i jego siostra Pigułka urodzili się w dniu moich imienin. Dla sprawiedliwości została wprowadzona zasada, że w dniu moich urodzin domowe footerka mają imieniny
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Wszystkie koty mają dziś imieniny
Inko Ty klamczuszko
Ależ to nie kłamstwoPsot i jego siostra Pigułka urodzili się w dniu moich imienin. Dla sprawiedliwości została wprowadzona zasada, że w dniu moich urodzin domowe footerka mają imieniny
Dorota pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Wszystkie koty mają dziś imieniny
Inko Ty klamczuszko
![]()
![]()
![]()
Ale imprezka!
I Duzej tone najcieplejszych zyczen sle
Mru zachwycony
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Wszystkie koty mają dziś imieniny
Inko Ty klamczuszko
a to zwracam honor
trawa11 pisze:a u nas w maju też bedzie duoz imprezek
Nesca38 pisze:Przyłączając się do życzeń podrzucimy wąteczek
MaryLux pisze:trawa11 pisze:a u nas w maju też bedzie duoz imprezek
Chyba lubię maj
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:a u nas w maju też bedzie duoz imprezek
Chyba lubię maj
w maju ma urodzinki Bazylek ,Małgosia i ja
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:a u nas w maju też bedzie duoz imprezek
Chyba lubię maj
w maju ma urodzinki Bazylek ,Małgosia i ja
No to jest co świętować, ja dokładam do tego moje imieniny, urodziny Psota i rocznicę zamieszkania Kulki z nami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 33 gości