Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agata_-c pisze: Wcześniej kotek jadł Orijena ale teraz gdy ten podrożał do 69.99 za 2,5 kg jest to stanowczo za drogo dla mnie,ponieważ mojemu kotu takie opakowanie starcza na około 4 tygodnie.
karolinah pisze:agata_-c pisze: Wcześniej kotek jadł Orijena ale teraz gdy ten podrożał do 69.99 za 2,5 kg jest to stanowczo za drogo dla mnie,ponieważ mojemu kotu takie opakowanie starcza na około 4 tygodnie.
Moze kupuj w sklepach internetowych tego orijena?
Ja na animalia.pl znalazlam 2,5kg za 52,50
http://animalia.pl/produkt,7731,38,Orij ... itten.html
przemo. pisze:kupilismy naszym Pro Naturę, nie chcą jesc, cudujemy z mieszaniem karm, wydłubują inną, tę zostawiają
nie wiem, moze wielkość chrupek ma znaczenie? chrupki są spore, może o to chodzi? wiecej nie kupię, niestety![]()
xandra
pumka133 pisze:ja wiem, że nie dobre są karmy refine cross, ale mi chodzi otą droższą wersję (de lux)
agata_-c pisze:przemo. pisze:kupilismy naszym Pro Naturę, nie chcą jesc, cudujemy z mieszaniem karm, wydłubują inną, tę zostawiają
nie wiem, moze wielkość chrupek ma znaczenie? chrupki są spore, może o to chodzi? wiecej nie kupię, niestety![]()
xandra
może ma na to wpływ poprzednia karma? Mój kot np po RC nie chciał jeść Orijena ani Acany też musiałam mieszać ale jakoś po tygodniu przekonywał się i jadł jak szalony.
Wielkość chrupek też może mieć znaczenie, bo niektóre koty lubią połykać chrupki zamiast gryźć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości