W związku z tym mam do sprzedaży ręcznie robioną, niepowtarzalną, szydełkową "bluzkę" (normalne bluzki, jako bardzo czasochłonne poczekają na czas poobronowy, czyli wakacje)
Dochód ze sprzedaży przekazany zostanie na leczenie Buśki - jednej z kotek Wielbłądzia (nie je, jest na kroplówkach, lekach, itp - konkrety można poczytać w wątku) - potrzebna jest Wasza pomocy.. - bardzo prosimy o wsparcie...
A i sprzedawana bluzka jest imho dość atrakcyjnym, i na pewno niepowtarzalnym "fantem"

O Buśce, i innych kotach Wielbłądzia można poczytać w wątku drani
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86549&
Nie jest to bluzka w normalnym rozumieniu - to taka narzutka -"pajęczyna" (projekt mój autorski, więc będzie niepowtarzalna - jak dotąd są takie dwie - moja i mojej mamy, oraz trzecia, którą właśnie robię, i która jest przedmiotem bazarku)
Zdjęcia przedstawiają "pajęczynę" mojej mamy (moja akurat była w praniu...)
Licytowana jest bluzka mniej więcej taka jak na zdjęciu, ale w takim kolorze:

(Popielata bawełna merceryzowana, kolor zbliżony do tego na zdjęciu - celowo jest biała kartka i czarna podkładka, jako punkt odniesienia - w oplocie błyszcząca nitka w takim samym kolorze, co chyba widać na zdjęciu)
Tak mniej więcej wygląda pajęczyna na mnie:

A tak leżąc na łóżku:

Długość mniej więcej do bioder, rękaw długi.
Dokładne wymiary podam jak będzie skończona, najprawdopodobniej w piątek (wcześniej będą wymiary bez rękawów)
Bluzka doskonale nadaje się na lato, w miejsca, gdzie nie wypada iść w bluzce na ramiączkach, np do pracy, na uczelnię (w swojej najczęściej chodzę latem, na czarny obcisły top na ramiączkach, albo na czarny golf, gdy chcę ożywić strój), mama zakładała też nad wodą na kostium kąpielowy - bardziej komfortowo się czuła..
Nadaje się też do maskowania "fałdek", i ewentualnie innych mankamentów figury...
Pasuje też oczywiście na "normalne" ubranie - na czarny golf i spodnie ożywi strój. To taka inna siatka, składająca się z samych dziur

Jutro wrzucę więcej zdjęć

Licytacja trwa do wtorku 24 marca, do 15:39 czasu forumowego

Cena wywoławcza: 15zł
(+ koszty wysyłki, koperty bąbelkowej, i niewielka część kosztów włóczki - 10zł)
Aktualnie najwyższa oferta: Keskese - 30zł.

Dziękuję i zapraszam do dalszej licytacji