kalair pisze:Lemoniada pisze:kalair pisze:Czyż jet ktoś bardziej godny zaufania?
No, chyba tylko ja
No oczywiście! Ty to w ogóle ponad Lemoniadko!![]()

Autografy - później

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:O, inspektor femka byla na tropie- mosie juz maja doswiadczenie w tej sprawie, podwojne
Femka pisze:moś pisze:O, inspektor femka byla na tropie- mosie juz maja doswiadczenie w tej sprawie, podwojne
była![]()
jakoś ostatnio trafiają mi się takie fuchy. W krótkim czasie miałam trzy
moś pisze: jestem tu pare lat a dopiero w tym roku zostalam zaszczycona takimi obowiazkiem dwa razy
aga9955 pisze:Bry wieczor.....przeoczylam ze Femcia mowila cos o milosci do kotow swoich wlasnych, osobistych:)
Femcia wszystko ok?
varia pisze:moś pisze: jestem tu pare lat a dopiero w tym roku zostalam zaszczycona takimi obowiazkiem dwa razy
Bo, jakby Tobie to powiedzieć mosiu..
Femka pisze:aga9955 pisze:Bry wieczor.....przeoczylam ze Femcia mowila cos o milosci do kotow swoich wlasnych, osobistych:)
Femcia wszystko ok?
no masz, następna. Czy naprawdę nie można wyznać własnym kotom miłości bez uszczypliwych komentarzy? Ciekawe, że jak informuję o ostrzeniu noży, to jakoś nikt się nie dziwi![]()
Lemoniada pisze:Femka pisze:aga9955 pisze:Bry wieczor.....przeoczylam ze Femcia mowila cos o milosci do kotow swoich wlasnych, osobistych:)
Femcia wszystko ok?
no masz, następna. Czy naprawdę nie można wyznać własnym kotom miłości bez uszczypliwych komentarzy? Ciekawe, że jak informuję o ostrzeniu noży, to jakoś nikt się nie dziwi![]()
Bo wiesz, u Ciebie to jest stan normalny
Femka pisze:Zupełnie nie wiem, na jakiej podstawie te kalumnie pod moim adresem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 66 gości