Koty u Bożeny Wahl. Kto mi pomoże im pomóc?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 15, 2009 22:01

Ja chętnie wpłacilabym coś bezposrednio na konto CoolCaty.
Dostanę numer?

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Nie mar 15, 2009 22:03

Nie miałam netu przez weekend, doczytałam całość, cieszę się że akcja się udała, wielki kawał dobrej roboty. Zdjęcia ze schroniska przerażające :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie mar 15, 2009 22:03

No właśnie jak mam rozliczyć się za swojego kotka...?
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie mar 15, 2009 22:06

CoolCaty pisze:
kotika pisze:Mam pytanko. Czy ten szczeniaczek został zabrany?

Obrazek

Tak i trafił od razu do domu stałego!

Nie dziwię się i dziękuję. :dance: :dance2:

Jutro kończy się mój bazarek. :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie mar 15, 2009 22:12

Dziewczyny, chylę czoła.
Przydałoby się zrobić aukcje cegiełkowe na allegro, ze zdjęciami kotów.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie mar 15, 2009 22:15

Gratuluję sprawnie i efektywnie przeprowadzonej akcji!!!!!

Finansowo bezpośrednio nie pomogę, ale mam coś na bazarki.

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Nie mar 15, 2009 22:17

magicmada pisze:Dziewczyny, chylę czoła.

Takie aukcje można wystawiać, ale wtedy nie można podawać konta Fundacji dla zwierząt Argos.

Aukcje z kontem fundacyjnym mogę wystawiać tylko ja (jako osoba działająca w tym konkretnym przypadku z ramienia fundacji).

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie mar 15, 2009 22:17

Wróciłam po dwudniowej nieobecności, i widzę, że poszło lepiej, niż się spodziewałam :)
Wielkie ukłony za to, co robicie.

magicmada pisze:Przydałoby się zrobić aukcje cegiełkowe na allegro, ze zdjęciami kotów.
Racja, wtedy wiele osób mogłoby się przyłączyć wpłacając nawet niewielkie kwoty. Ziarnko do ziarnka...
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Nie mar 15, 2009 22:19

wielkie dzieki za zdjecie chociaz tej buraski :)
obilo mi sie o uszy przez tel, ze ma rok, a tu nagle czytam, ze 3 lata, ale nieszkodzi. tez ja gdzies chyba da rade upchnac do domku stalego.
a zdjecie tego czarnego wypierdka macie moze, tego dla mnie? on na serio taki malutki, 3 tygodniowy 8O ?

no i jeszcze nie ma nic mowy o testach na te chorobska. ja chorych przyjac nie moge taki na te wszystkie choroby na F i inne takie ciezkie, bo mam 2 nieszczepione koty i psa. wiec troche strach. z kataru, swiezbu i innych lzejszych wylecze. ale tych powazniejszych miec bron boze nie moga!!!

czy one juz teraz zaczely leczenie moze w tych przejsciowych tymczasach? dobrze by byko, bo to malenstwo z biegunka bez leczenia moze nie przezyc do wyjazdu do wroclawia. wiec bylabym wdzieczna za jakie weterynaryjne dzialania, odpchlenie itd. jak je przejme to bede kontynuowac :)

irysek_wroc

Od: Wto wrz 02, 2008 1:28

Post » Nie mar 15, 2009 22:23

Jana pisze:

Takie aukcje można wystawiać, ale wtedy nie można podawać konta Fundacji dla zwierząt Argos.

Aukcje z kontem fundacyjnym mogę wystawiać tylko ja (jako osoba działająca w tym konkretnym przypadku z ramienia fundacji).

Jano, czy fundacja Argos i Ty zgodziłybyście się zrobic allegro cegiełkowe? W ten sposób można uzbierac sporo kasy, zwłaszcza, że sprawa dużej skali. Łatwiej też w ten sposób zwerbowac znajomych do pomocy, konto na allegro ma wiele osób a wpłacenie 5 czy 10 zł nie jest dużym obciążeniem. Niby można od razu zrobic przelew fundacji, bez allegro, ale jakoś to tak nie działa :roll:
Obrazek

mirabella

Od: Śro lis 26, 2008 13:50

Post » Nie mar 15, 2009 22:26

Dziekuje Jana :-)

Nie dziwie sie, ze kot Zofii sie trzesie. Byl wyjatkowo aktywny. Siedzial w materialowym transporterze i az caly transporter skakal.
Sama bym sie trzesla i schowala w lazience.

Ale Zofio, rozmawialam z jedna dziewczyna. Moze znajdziemy dla niego miejce.To nic pewnego, musze poczekac na wiadomosc.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Nie mar 15, 2009 22:27

mirabella pisze:
Jana pisze:

Jano, czy fundacja Argos i Ty zgodziłybyście się zrobic allegro cegiełkowe? W ten sposób można uzbierac sporo kasy, zwłaszcza, że sprawa dużej skali. Łatwiej też w ten sposób zwerbowac znajomych do pomocy, konto na allegro ma wiele osób a wpłacenie 5 czy 10 zł nie jest dużym obciążeniem. Niby można od razu zrobic przelew fundacji, bez allegro, ale jakoś to tak nie działa :roll:

Postaram się w ciągu najbliższych dwóch - trzech dni to zrobić. Muszę znaleźć na to chwilę. No i poczekam na pełną ewidencję i zdjęcia.

Jeżeli ktoś ma gotową propozycję tekstu krótkiego i dobitnego, chętnie skorzystam, proszę przysyłać :wink:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie mar 15, 2009 22:35

Progect, prosilabym zebys napisala bezposrednio do Caty, pw.
Kristin, rozumiem, ze Twoj kotek tez byl badany przez Caty?
Rowniez prosilabym o pw do Niej.

Jana wczesniej pisala, ale tak szybko leca watki, ze wszystko sie gubi.
Jesli ktos chce wesprzec konkretnego kota konkretnej osoby jak najbardziej moze wplacic pieniadze do niej bezposrednio.
Pieniadze, ktore wplacicie na konto beda rozdysponowane na leczenie i pomoc kotom juz wywiezionym z Rawy.
Jana zajmie sie cala okropna papierkowa robota zwiazana z Fundacja i kontem i chwala Jej za to..

Ale zeby nam sie nie zrobil jakis straszny balagan moze warto podawac to do zapisania na 1 stronie. Zebysmy tez wiedzieli, ze jakis dlug jest uregulowany i mozemy go odjac.
Bardzo bym prosila o pw w tej sprawie. Bo w watku moze zginac)
CoolCaty ma podsumowac zrobione testy i leki, ktore podaje kotom.
Na pewno nie dzis. Wszyscy juz padaja na nosy ze zmeczenia.:-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Nie mar 15, 2009 22:36

Irysek, prosze, specjalnie dla Ciebie:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Nie mar 15, 2009 22:37

irysek_wroc pisze:wielkie dzieki za zdjecie chociaz tej buraski :)
obilo mi sie o uszy przez tel, ze ma rok, a tu nagle czytam, ze 3 lata, ale nieszkodzi. tez ja gdzies chyba da rade upchnac do domku stalego.
a zdjecie tego czarnego wypierdka macie moze, tego dla mnie? on na serio taki malutki, 3 tygodniowy 8O ?

no i jeszcze nie ma nic mowy o testach na te chorobska. ja chorych przyjac nie moge taki na te wszystkie choroby na F i inne takie ciezkie, bo mam 2 nieszczepione koty i psa. wiec troche strach. z kataru, swiezbu i innych lzejszych wylecze. ale tych powazniejszych miec bron boze nie moga!!!

czy one juz teraz zaczely leczenie moze w tych przejsciowych tymczasach? dobrze by byko, bo to malenstwo z biegunka bez leczenia moze nie przezyc do wyjazdu do wroclawia. wiec bylabym wdzieczna za jakie weterynaryjne dzialania, odpchlenie itd. jak je przejme to bede kontynuowac :)

Testy kotka ma zrobione - są ujemne - zapomniałam dopisać. Kotka oczywiście już rozpoczęła leczenie.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]