Ja chętnie wpłacilabym coś bezposrednio na konto CoolCaty.
Dostanę numer?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magicmada pisze:Dziewczyny, chylę czoła.
Przydałoby się zrobić aukcje cegiełkowe na allegro, ze zdjęciami kotów.
Racja, wtedy wiele osób mogłoby się przyłączyć wpłacając nawet niewielkie kwoty. Ziarnko do ziarnka...magicmada pisze:Przydałoby się zrobić aukcje cegiełkowe na allegro, ze zdjęciami kotów.
Jana pisze:magicmada pisze:Dziewczyny, chylę czoła.
Takie aukcje można wystawiać, ale wtedy nie można podawać konta Fundacji dla zwierząt Argos.
Aukcje z kontem fundacyjnym mogę wystawiać tylko ja (jako osoba działająca w tym konkretnym przypadku z ramienia fundacji).
mirabella pisze:Jana pisze:magicmada pisze:Dziewczyny, chylę czoła.
Takie aukcje można wystawiać, ale wtedy nie można podawać konta Fundacji dla zwierząt Argos.
Aukcje z kontem fundacyjnym mogę wystawiać tylko ja (jako osoba działająca w tym konkretnym przypadku z ramienia fundacji).
Jano, czy fundacja Argos i Ty zgodziłybyście się zrobic allegro cegiełkowe? W ten sposób można uzbierac sporo kasy, zwłaszcza, że sprawa dużej skali. Łatwiej też w ten sposób zwerbowac znajomych do pomocy, konto na allegro ma wiele osób a wpłacenie 5 czy 10 zł nie jest dużym obciążeniem. Niby można od razu zrobic przelew fundacji, bez allegro, ale jakoś to tak nie działa
irysek_wroc pisze:wielkie dzieki za zdjecie chociaz tej buraski
obilo mi sie o uszy przez tel, ze ma rok, a tu nagle czytam, ze 3 lata, ale nieszkodzi. tez ja gdzies chyba da rade upchnac do domku stalego.
a zdjecie tego czarnego wypierdka macie moze, tego dla mnie? on na serio taki malutki, 3 tygodniowy?
no i jeszcze nie ma nic mowy o testach na te chorobska. ja chorych przyjac nie moge taki na te wszystkie choroby na F i inne takie ciezkie, bo mam 2 nieszczepione koty i psa. wiec troche strach. z kataru, swiezbu i innych lzejszych wylecze. ale tych powazniejszych miec bron boze nie moga!!!
czy one juz teraz zaczely leczenie moze w tych przejsciowych tymczasach? dobrze by byko, bo to malenstwo z biegunka bez leczenia moze nie przezyc do wyjazdu do wroclawia. wiec bylabym wdzieczna za jakie weterynaryjne dzialania, odpchlenie itd. jak je przejme to bede kontynuowac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 51 gości