dzisiaj nikt z adopcji nie poszedł do domu.Szkoda,ale szukamy dalej.Zapraszam na nowy wątek dla niepełnosprawnych.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4182736#4182736
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tillibulek pisze:co z Mirkiem?? ten "nowy domek" to DT czy DS??
Kicia_ pisze:tillibulek pisze:co z Mirkiem?? ten "nowy domek" to DT czy DS??
To ma być domek stały. Jeśli wszystko dojdzie do skutku, to Mirek pojedzie za ok. 4 tygodnie.
Kicia_ pisze:tillibulek pisze:co z Mirkiem?? ten "nowy domek" to DT czy DS??
To ma być domek stały. Jeśli wszystko dojdzie do skutku, to Mirek pojedzie za ok. 4 tygodnie.
Agness78 pisze:Ogłoszenie Milki ukazało się w wydaniu piątkowym, sobotnio-niedzielnym i dzisiejszym GWDla odmiany postanowiłam w tym tygodniu poprosić o emisję ogłoszenia Laluni. Mam nadzieję że będą tak mili i umieszczą
Nie ukrywam, że troszkę wazelinki użyłam w mailach do nich
ale co tam... oby ogłoszenia się ukazywały
Agness78 pisze:Ogłoszenie Milki ukazało się w wydaniu piątkowym, sobotnio-niedzielnym i dzisiejszym GWDla odmiany postanowiłam w tym tygodniu poprosić o emisję ogłoszenia Laluni. Mam nadzieję że będą tak mili i umieszczą
Nie ukrywam, że troszkę wazelinki użyłam w mailach do nich
ale co tam... oby ogłoszenia się ukazywały
Kicia_ pisze:Musimy w końcu ruszyć z adopcjami, bo następne czekają w kolejce. Na Kociarni jestesmy już sławne i wiele "dzikusków" pokazuje nam się z miziastej strony w nadziei, że nam wpadną w oko Można się poczuć jak na castingu jak się tam wchodzi. Ostatnio nawet jeden z bardzo dzikich Bliźniaków ocierał mi się o nogi i zaczynam dochodzić do wniosku, że tam dzikusków nie ma, tylko trzeba je bliżej poznać i zdobyć ich zaufanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości