dora750 pisze:kalair pisze:U nas 110. No,to nie jest źle! Tylko,że podzielone na małe pokoje u Was?
Podzielone. Na każdym piętrze po 2 sypialnie, mała i duża.
W sumie fajnie. To chyba tylko ta słyszalność najgorsza..
Moderator: Estraven
dora750 pisze:kalair pisze:U nas 110. No,to nie jest źle! Tylko,że podzielone na małe pokoje u Was?
Podzielone. Na każdym piętrze po 2 sypialnie, mała i duża.
Tyzma pisze:Dlatego to dla mnie wysiłek, bo muszę stać nad miską. Nie wyjada w trakcie jak Glaki je ale jak odejdzie to po nim zmiata. Wiec stoję i czekam aż ten się naje i chowam miski.
kalair pisze:Tyzma pisze:Dlatego to dla mnie wysiłek, bo muszę stać nad miską. Nie wyjada w trakcie jak Glaki je ale jak odejdzie to po nim zmiata. Wiec stoję i czekam aż ten się naje i chowam miski.
Można i tak..Tylko ja bym w nocy musiała stać nad kotami..
Tyzma,wszystko ok.?![]()
kalair pisze::wink:![]()
![]()

Tyzma pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:Dlatego to dla mnie wysiłek, bo muszę stać nad miską. Nie wyjada w trakcie jak Glaki je ale jak odejdzie to po nim zmiata. Wiec stoję i czekam aż ten się naje i chowam miski.
Można i tak..Tylko ja bym w nocy musiała stać nad kotami..
Tyzma,wszystko ok.?![]()
znaczy dlaczego pytasz?
kinga w. pisze:kalair pisze::wink:![]()
![]()
Jakie ładne misio... Z fotką...
Kretki! A Wam gorzej?? Co sie podlizujecie? Nigdy nie byłam "kochana"! Nie ten typ!
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze::wink:![]()
![]()
Kretki! A Wam gorzej?? Co sie podlizujecie? Nigdy nie byłam "kochana"! Nie ten typ!
No więc właśnie im to próbowałam wytłumaczyć,ale toto uparte!![]()
![]()
![]()

kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze::wink:![]()
![]()
No więc właśnie im to próbowałam wytłumaczyć,ale toto uparte!![]()
![]()
![]()
...jak koty! chyba że koty uparte jak osły?
Tyzma pisze:Ale co by nie powiedzieć Lafi w środku tego potwornego obrazka śliczniutka
jak klejnot w popiele![]()
![]()
![]()
A kingi koty to już zapomniałam jak wyglądają

kinga w. pisze:Tyzma pisze:Ale co by nie powiedzieć Lafi w środku tego potwornego obrazka śliczniutka
![]()
![]()
Aluzja jakaś czy cóś?

Tyzma pisze:Ale co by nie powiedzieć Lafi w środku tego potwornego obrazka śliczniutka
![]()
![]()
A kingi koty to już zapomniałam jak wyglądają :(
Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:Ale co by nie powiedzieć Lafi w środku tego potwornego obrazka śliczniutka
![]()
![]()
Aluzja jakaś czy cóś?
A jak myślisz?
kalair pisze:Tyzma pisze:Ale co by nie powiedzieć Lafi w środku tego potwornego obrazka śliczniutka
![]()
![]()
A kingi koty to już zapomniałam jak wyglądają :(
Już jej to mówiłam,i zagroziłam wsadzaniem Kretek!
A kotków Kingowych nadal niet!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości