Świętujemy dziś Dzień Czarnego Kota

Czarna Kropa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Witaj Ineczko Kochana![]()
Łomatko rybia łuskato raczej nieprzyjemne jest
Przykro że zachorowałaś na to
Ucałuj mocno Duża ,Kuku,MruJafkę i Psotusia
Moja Duża prosiła żeby przeprosić Twoją ża to że nie odbierała telefonu
Duża mówila że wpadła do jakiegos doła![]()
Całuje mocno i ściskam
MIA
Ceść MijeckoNase Duze dziś ze sobą gaduliły. I usłysałam, ze Tfoja Duza sobie pokroiła nózkę
Psecies to strasne
Tak moja Duża se nogę zranila
wlazła na gwożdzik taki duży
A moja Duża powiedziala że Twoja to skarżypyta bo kabluje na forum
całuje mocno
MIA
kothka pisze:Cześć Ineczko
Jak się czujecie wszyscy?
Avian pisze:Cześć Ineczko
Świętujemy dziś Dzień Czarnego Kota![]()
Czarna Kropa
MaryLux pisze:CeśćNic Wam nie powiem, ze był Doctorro i ze nas pokujał i ze MruJafka kicha
kinga w. pisze:Cześć!
Dzisiaj ja! Kłaczek dostaje pigułki i obraził sie na cały świat. Duża obraziła sie na Kłaczka. A my zaraz obrazimy się na Dużą. Znowu nie dała nic co miałbym ochotę zjeść. Poradzimy sobie - trochę zakopię, trochę poobwąchuję nie jedząc to zrozumie. Zawsze rozumie i jak nie chcę jeść to mi robi jajeczko. Futro je śniadanko, Kłaczek je śniadanko, a ja znowu o głodzie!
Kłaczek zbulwersowany
pomyliło mi się! Wszystko przez Kłaka! Jego nie kujają - piguły mu Duża dopyszcznie aplikuje.MaryLux pisze:kinga w. pisze:Cześć!
Dzisiaj ja! Kłaczek dostaje pigułki i obraził sie na cały świat. Duża obraziła sie na Kłaczka. A my zaraz obrazimy się na Dużą. Znowu nie dała nic co miałbym ochotę zjeść. Poradzimy sobie - trochę zakopię, trochę poobwąchuję nie jedząc to zrozumie. Zawsze rozumie i jak nie chcę jeść to mi robi jajeczko. Futro je śniadanko, Kłaczek je śniadanko, a ja znowu o głodzie!
Kłaczek zbulwersowany
Tysiu, dlacego udajes Kłacka?
Dlacego skujali biedulecka Kłakusiaaaaaaaaaaaaa???
Metoda na zakopywanie jest dobra, nasa Duza ostatnio była u Pana Sklepa i powiedziała mu, zeby nie psywoził nam tego, co my zakopujemy
MaryLux pisze:CeśćNic Wam nie powiem, ze był Doctorro i ze nas pokujał i ze MruJafka kicha
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 49 gości