POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY vol.3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 15, 2009 10:17

podałam wam na pw nr pani
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Nie mar 15, 2009 11:04

Ok fotki już wysłane :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie mar 15, 2009 11:17

sssssssssssuuuuuuuuuuuuupppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr wieści :!: wszystkie nasze koty wkrótce znajdą domki i nie będzie już żadnych kiciusiów do adopcji!!!!!
ciekawa jestem co z karoliny rozalką? czy i ta koteczka znajdzie kiedyś 4 kąty?
gracja u alicji- kotka ze schroniska narazie nie nadaje sie nawet do umieszczenia w ogłoszeniach, kotka tęskni za woliera i innymi kociastymi...póki co grzeczna, kochana , ale wycofana i siedzi wciąż pod tapczanem :cry:

majka mam nadzieję, że wszyscy uczestnicy PKDT przybędą w sobotę na zebranie!!!!!!!! bo trzeba będzie ustalić najważniejsze kwestie!!!!to, że będziemy mogły zbiórki robić na konto- wspaniała sprawa! w końcu będę mogła zamknąć swoje osobiste, bo się trochę ":stracham" :roll: bardzo dobre wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie mar 15, 2009 11:35

Dostałam odpowiedź od pani, że maluszek jest dla niej za mały, i że szuka kici większej niż Mizzuri.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie mar 15, 2009 14:23

Maju można już na stronce napisać że whiskasek ma dom .......och ja już za nim tęsknię ......pani dała grosik za kocurka także Sabina jeszcze nie zamykaj konta ;)

Beatko no tak przeczuwałam że pani nie będzie chciała maluszka no ale jak to się mówi kto pyta nie błądzi .....a więc nadal potrzebny bardzo kontaktowy kocurek ale nie młodszy niż 8 miesięcy.
Ostatnio edytowano Nie mar 15, 2009 14:28 przez kinga-kinia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Nie mar 15, 2009 14:26

Dwa leśne braciszki znajdki już pojechały razem do nowego domku :D .
Nawet nie były na pkdt.pl w adopcjach, ale mogą być w wyadoptowanych :wink:
Zaraz wyślę Maji zdjątko i tekścik żeby było łatwiej.

Ta Pani co szuka kotki nie małej może by tą z pod mojej pracy chciała, co wczoraj ciachana była, kotka ma około 1,5 roku, bardzo miziasta, traktorząca, do kotów też raczej przyjazna, jest bura z białym, jedyna wątpliwość czy z jej kotką by się dogadały, wiadomo z dorosłymi kotami różnie bywa.

Na spotkanie w przyszła sob. się piszę tylko tak bardziej po południu mam nadzieję że planujecie, bo rano prawdopodobnie znów będę do weta śmigać.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Nie mar 15, 2009 14:29

kinga-kinia pisze:.....a więc nadal potrzebny bardzo kontaktowy kocurek ale nie młodszy niż 8 miesięcy.

aha kocurek, a kotka kastrowana 1,5 roczna nie mogłaby być? myślę o tej zpod pracy.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Nie mar 15, 2009 14:34

Mpacz78 gratulacje!
Ja też dzisiaj walczę z adopcjami.Właśnie wróciłam z domku dla Rudolfa.W domku 4 dorosłe osoby rodzice i dzieci i dwa koty,rodzeństwo 5 lat.Czteropokojowe mieszkanie na II piętrze,dom niewychodzący nawet na balkon.Czekamy tylko na reakcję kotki Terminatorki,która ponoć nie znosi innych kotów
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Nie mar 15, 2009 14:37

sabina skaza pisze:sssssssssssuuuuuuuuuuuuupppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr wieści :!: wszystkie nasze koty wkrótce znajdą domki i nie będzie już żadnych kiciusiów do adopcji!!!!!
ciekawa jestem co z karoliny rozalką? czy i ta koteczka znajdzie kiedyś 4 kąty?

Bardzo bym chciała żeby tak się stało, chętni w kolejce będą czekać a my będziemy im kotów z miau i ze schronisk szukać...ale cóż marzenia...
też ciągle myślę o rozalce ona tak długo czeka :( , była już nadzieja a jednak nie wyszło...
i o Ziutku myślę, w ogłoszeniu dałam tel. Beaty i mój, do mnie nie było ani jednego telefonu w tej spawie, do Beaty chyba też nie :(
Allegro Ziutka miało 252 wyświetlenia.
Ostatnio edytowano Nie mar 15, 2009 14:42 przez mpacz78, łącznie edytowano 1 raz
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Nie mar 15, 2009 14:39

Szkoda , że ja mam w domu dwie agresorki...
Kropa trochę agresywna , Miśka suuuper agresywna.
Jutro z Miśką idę do dr Pikla na 9.30. godzina drogi...żałuje , że nie mam samochodu...jeszcze trochę... i w wakacje się skończy bezsamochodowe życie...

Trzymajcie kciuki , może się oko da uratować...oj chciałabym ,żeby się dało :roll: jak nie to zaszywamy, bo tam się ciągle coś zbiera...
Ucho po maści Kocha- co ja się nalatałam po tych aptekach to moje-w jednej zaaa drogo,bo nie robią małych ilości...w drugiej nie mają składników,aż wreszcie trafiłam do (w sumie to moja ulubiona apteka) apteki przy ETC i tam było!...w każdym razie ucho lepiej.
We wtorek idziemy na smarowanie Vagotylem, bo jest na tym uchu takie jedno naczynko , które się nie chce zamknąć i koniec...

Kropa i Miśka apetytowo mają się dobrze.
Kupiłam im 2kg Sanabelle i wcinają aż miło, tylko uszy się trzęsą :)
Kropa śpi z nami w łóżku, ładuje się do niego 5 minut po tym jak się w nim pojawimy :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Nie mar 15, 2009 14:44

Seju trzymam kciuki za miśkowe oczko :ok: ,ale jak trzeba będzie to usuń może ją to oko boleć albo swędzieć i kiciula może być dlatego taka agresywna,podobnie to ucho....Oj biedna ta Miśka :(
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie mar 15, 2009 14:51

PILNE
zadzwonił do mnie Pan,który opiekuje się działkowymi kotami w Wiczlinie.Ma tam tych kotów ze 30 podaje Proverę i na razie nie ma małych.Ostatnio otruto mu 16 kotów.jest zrozpaczony.Pomyślałam,że możemu mu pomóc w sterylkach.Co Wy na to?
Pan ma samochód i transporterki,potrzebna tylko klatka łapka i adres lecznicy,która zrobi mu te sterylki tak bliżej tego Wiczlina.Poza tym
ma w domu Gd Oliwa 3 kotki z tych działek bo zachorowały i wziął je na leczenie moze poszukamy im domu bo się oswoiły i prosił o adres lecznicy z darmowymi sterylkami tak bliżej jego domu dla tej trójki
:?:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie mar 15, 2009 16:40

ja też mam pilną prośbę/sprawę.

Chodzi o kotki małe-około 2 tygodniowe.Koleżanka je przygarnęła, mają szansę na życie, są w dość dobrym stanie jak na takie mikruski, są 4 maleńtaski. Koleżanka ma doświadczenie w opiece nad kotami, problemem są pieniążki na mleko i convalescence.czy możemy prosić PKDT o pomoc w zbieraniu pieniążków,wątek kotków będzie dzisiaj wieczorem na kociarni.wiem, że teraz zaczyna się sezon na kociątka, ale te są dość silne i mają opiekę i szansę.potrzebny też będzie domek tymczasowy i stały....
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Nie mar 15, 2009 16:54

Jeny dwutygodniowe 8O
A co z ich matką?
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie mar 15, 2009 17:01

ktoś je podrzucił, nie wiadomo kto, skąd je wziął i gadzie mama......ale nie są w złym stanie, możliwe, ze ktoś je z domu wywalił niestety.....
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

[poprzednia][następna]