O już tez nie spisz?-witaj Kamilko!
A u mnie na kolanach siedzi wielka Klara i kaze się głaskac,mrucząc głośno!
Strasznie dużo kłaków jej wychodzi,a ona jest długowłosa-taki prawie MCO,zresztą kto wie-może to i MCO???
Wygłaskaj Piracika od ciotki i szepnij Mu do uszka,że Go kocham!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Jedziesz służbowo,czy dla przyjemności? Ja jyż od 4 jestem budzona miauczeniem Ptysia-ciągle coś wymyśla,żebym z nudów nie umarła:dzisiaj było granie na żaluzjach,drapanie krzeseł,wyciąganie pudła z kasetami spod etazerki,otwieranie szafek i skakanie po mnie-tak więc nie pospałam sobie za długo
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dużo się na wątku działo pod moją nieobecność Widzę, że z Piracika większy miziak niż z Jokerka, bo ten to myśli tylko o rozrywce (czyli zabawie i rozwalaniu mojej kanapy )
Pozdrawiamy
Jestem, ale kompletnie padnięta... a muszę podać małemu zastrzyk i leki A Piracikiem zainteresowała się AleBula... ale po namyśle wzieła Dzidka od KasiD