Moderator: Estraven
Jana pisze:cos_tam82 pisze:- ratując zwierzę z pseudo przytuliska (np. od Pani Bożeny Wahl) i wspierając DT, u których są zwierzęta od niej? zgadzasz się z nią? wspierasz jej działania? przecież robisz miejsce dla następnych! a każdy kto przeczytał wątek wie, że ona cierpi na "zbieractwo". zabierasz kota, robisz miejsce dla następnego?
Nie, jeżeli nie ograniczam się tylko do zabrania zwierzęcia.
Jana pisze:Widzę, Agn, że coraz więcej osób idzie w tę stronę.
mirka_t pisze:Monika74 jest coś takiego jak PW. Wystarczy odszukać forumowicza z danego miasta i zapytać się czy jest w stanie pomóc lub czy może wskazać inną pomocną osobę. Z czasem można utworzyć "kółko pomocy sądziedzkiej".
zielona.ona pisze:Jeszcze jedno - ja miałam kontakt osobisty z ta kobitka odbbierajac Szyszke.
Odniosłam wrazenie że nie jest zła osoba która zeruje na kotach
Ta pani jest hmm.. dosyc "prosta" i malo wykształcona. Miałam wrazenie ze ja to przerosło i nie ogrania swojej "hodowli" - ma najprawdopodobniej hów wsobny , kiepskie warunki trzymania kotów - stąd choroby , grzybice i kocie katary... i przestała nad tym panowac.
To oczywiscie moje wrazenie - może błędne ...
gosikbaum pisze:zielona.ona pisze:Jeszcze jedno - ja miałam kontakt osobisty z ta kobitka odbbierajac Szyszke.
Odniosłam wrazenie że nie jest zła osoba która zeruje na kotach
Ta pani jest hmm.. dosyc "prosta" i malo wykształcona. Miałam wrazenie ze ja to przerosło i nie ogrania swojej "hodowli" - ma najprawdopodobniej hów wsobny , kiepskie warunki trzymania kotów - stąd choroby , grzybice i kocie katary... i przestała nad tym panowac.
To oczywiscie moje wrazenie - może błędne ...
tak, zdecydowanie, myslę ze ona nie jest w stanie pojąć że robi zle, kocha swoje zwierzaki prosta miłoscią, cieszy sie ze sie rozmnażają. jest w pewnym stopniu ograniczona intelektualnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 37 gości