Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korciaczki pisze:terenia1 pisze:Korciaczki pisze:Nesca38 pisze:musze ją przyjechać wymyziać -bidulka
wymiziaj od nas jeśli pozwoli![]()
![]()
DT pilne
Pozwoli, pozwoli ona jest bardzo spokojna, nie syczy, nie warczy , nie paca łapką tylko kuli się w sobie, jest totalnie zesztywniona po wzięciu ją na ręce
A powodem jej panicznego strachu może być obecność innych kotów?
mar_tika pisze:Korciaczki pisze:terenia1 pisze:Korciaczki pisze:Nesca38 pisze:musze ją przyjechać wymyziać -bidulka
wymiziaj od nas jeśli pozwoli![]()
![]()
DT pilne
Pozwoli, pozwoli ona jest bardzo spokojna, nie syczy, nie warczy , nie paca łapką tylko kuli się w sobie, jest totalnie zesztywniona po wzięciu ją na ręce
A powodem jej panicznego strachu może być obecność innych kotów?
Raczej nie. Adelka przytula sie do innych kociaków.To my ludzie wywołujemy u niej strach.
Nie mogę jej rozgryźć.Adi z kociakami swietnie sie dogaduje .Włazi im do koszyczka przytula się ,nas z daleka obserwuje z zaciekawieniem lecz w momencie gdy chcesz ją pogłaskać kuli się w kłębuszek jakby chciała powiedziec mnie tu nie ma!!!
Jak bierzesz ja na ręce to miaukoli![]()
Dla niej życie oznacza tymczas i kontakt z człowiekiem.To bardzo kochana koteczka:)
Filomen pisze:Adelka juz troszkę śmielsza. Nie ucieka na nasz widok, patrzy zaciekawiona i nawet je z ręki mięsko i wątróbkę. Niestety o mizianiu nie ma mowy. Koteczka się kuli i kładzie uszy. Jest bardzo grzeczna i nieagresywna. Ale ja już wiem, że to ściema.nie ma grzecznych kotów, są tylko chore albo przestraszone. Jak się zadomowią to zaczyna się szalenstwo i chodzenie po ścianach
ja już znam te przebiegłe bestie
Ale życzę Adelce by jak najszybciej zaczęła broić i by była niegrzeczna i rozkapryszona jak każdy rozpieszczony kot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, kasiek1510, Marmotka i 108 gości