Aisha-ma super dom u kotoli :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 12, 2009 19:37

Aisha na mnie zasyczała bo muszę jej zakrapiać oczy, a nie bardzo to lubi, troszkę się na mnie obraziła, na szczęście nie potrafi się długo gniewac haha

Kurcze tak mi zależało na tej torebce :? :D
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Czw mar 12, 2009 19:52

Kotola pisze:Aisha na mnie zasyczała bo muszę jej zakrapiać oczy, a nie bardzo to lubi, troszkę się na mnie obraziła, na szczęście nie potrafi się długo gniewac haha

Kurcze tak mi zależało na tej torebce :? :D

Ja wiem jak to jest z tym zakrapianiem oczu....mój Kajtuś przez ponad 1,5 miesiąca miał pakowną do oczka maść (2 razy dziennie)....ważył 40dag jak go wzięłam i najpierw musiałam go podtuczyć zanim oczko zszyliśmy....

jak tylko nabędę kocią torebkę to napewno na bazarku się pojawi
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw mar 12, 2009 21:23

Aishunia :1luvu: ciesze sie, ze juz sie aklimatyzujesz powoli w nowym domku.
Jak tylko juz poczujesz sie w 100% pewna siebie tam, bezpieczna, jak tylko poczujesz, ze jestes "na swoim:, na pewno cie odwiedze. Tymczasem zdrowiej mloda damo :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 13, 2009 15:54

Widac, ze Aisha zaczyna sie czuc juz coraz swobodniej :D
A jakies fotki młodej damy beda?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt mar 13, 2009 18:44

Okazuje się, że Aisha jest niezwykle inteligentna, szybko łapie co i jak, w nocy kiedy gasną wszystkie światła bez gadania (miauczenia) kładzie się i śpi w naszej sypialni. Czasem śpi pod kołdrą czasem na kołdrze - ogólnie musi mieć miękko :D Rano razem z nami je śniadanko, kiedy wychodzimy do pracy idzie drzemać :D Dziś energia ją rozpierała, biegała z nową zabawką po całym mieszkaniu, zadowolona, ale ostrożna, bo wciąż kuleje. Teraz odpoczywa opatulona w koc :D Zdjęcia też będą jak tylko załapie jak się je wkleja. Początkująca jestem jeśli chodzi o miau 8O
W imieniu Aishy dziekuję za wszystkie miłe słowa.

Wciąż się wścieka jeśli chodzi o zakrapianie oczu, krzyczy na mnie aż mi głupio haha
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Pt mar 13, 2009 18:56

Bardzo bardzo sie ciesze że tak dobrze sie Wam układa i ze jesteście zadowoleni z Aishy :):):)
Mam problem z kompem i dlatego żadko pisze a też mam 3 nowe koty w tym dwa około 4 mies bardzo chore kociaki które są intensywnie leczine ( kroplówki , zastrzyki ) a tez moja sunia Myszka 18lat od wczoraj jest na kroplówkach bo jej wątroba siada :(:(:(

Bardzo bardzo dziekuje wszystkim którzy dokładaja sie do długu , razem szybciej spłacimy dług u weta za ratowanie tej pieknej i mądrej damy :):):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt mar 13, 2009 19:24

My również pomożemy w spłacie długu Aishy :D
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Pt mar 13, 2009 20:14

ogromnie się cieszę, że Aisha tak dobrze trafiła....a może się dokocicie :wink:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Sob mar 14, 2009 13:58

Czyzby ktos watpil w wyjatkowa kocia inteligencje? ;) A skoro ja rozpiera energia, to znaczy, ze jest swietnie! Coraz lepiej! :D hip hip hura! Pomruczenia dla Aishuni :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob mar 14, 2009 21:41

Nigdy nie wątpiłam w kocią inteligencję :D tylko zaskakuje mnie jak Aisha szybko się uczy :D wystarczyła jedna noc i już wie, że w nocy się śpi a w dzień rozrabia :P Co do dzisiejszego dnia to spędziłyśmy go cały dzień razem, najpierw zjadłyśmy śniadanko, potem obejrzałyśmy serial ( ja oglądałam, a ona spała pod kołdrą :wink: ) ale liczy się, że dotrzymywała mi towarzystwa, potem dzielnie towarzyszyła mi podczas sprzątania, zapoznawałam ją z odkurzaczem - troszkę się bała :P , a jak myłam podłogę to biegała za mopem haha. W nagrodę dostała koci przysmak, który uwielbia. Teraz śpi w swoim kocyku, sfotografowałam ją bo śpi tak słodko, a zdjęcia będą (wciąż kombinuje jak je tu dać :wink: ).

Co masz na myśli mówiąc, czy sie dokocimy 8O
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Sob mar 14, 2009 21:42

Kotola pisze:Co masz na myśli mówiąc, czy sie dokocimy 8O

Drugi kotek...? może moja Penelopka :P masz ją w podpisie :wink:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob mar 14, 2009 21:54

dokładnie, miałam na myśli drugiego koteczka :wink: :oops:

Petka

Post » Sob mar 14, 2009 23:05

ja również polecam dokocenie :wink:

Raz ze zajmują się sobą jak zostają same więc tak nie tęsknią , a dwa to...
kurcze dwa koty to lepsze niż najlepszy serial w telewizji :D a uciechy ile jak się patrzy na te psoty zabawy przytulańska wzajemne... a roboty wcale nie więcej niż przy jednym.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie mar 15, 2009 21:47

Justynko przeczytaj PW...

jest do spłaty 338 zł,tak?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Nie mar 15, 2009 22:08

justyna8585 pisze:Justynko przeczytaj PW...

jest do spłaty 338 zł,tak?

Justa ma problemy z kompem....jak się nie odezwie to może spróbuj do niej przedzwonić

Petka

[poprzednia][następna]