Kasiu, najczesciej ja widze, jak wracam z pracy, tak po 4, juz czeka, je, ale widze, ze suche nie za bardzo, jezyczek z pysia wystaje, wiec moze zabków już nie ma? nigdy wcześniej jej nie widziałam , nie wiem skąd tu się wzieła
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
witam tez mi podbierak przyszedl na mysl, a dziewczyny z Warszawy biora na lapanke zawsze tunczyka Tesco czy z Tesco bo podobno smierdzi koncertowo i nie ma kota co by sie nie skusil. usciski
Na balkonie podbierak sie nie sprawdzi-nie ma jak kotki "przyprzeć"do muru-z trzech stron wolna droga do ucieczki-jedynie moze jak wejdzie do środka!
Oby sie udało!!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dziewczyny, awaria netu! dzis w pracy podłączyli nam neostrade, a ze nosze swój komputer na razie, więc jak podłączyłam się w pracy, yo już w domu nie mogłam
Koteczka dziś nie przyszła, a jutro musze oddać łapke
Ale nic to, jakoś musze ja złapać!
Edzina , dzięki, walerianke dziś kupiłam!
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Witam z samego rana!-musiałam zajrzeć,bo martwiłam się -co sie dzieje,ale jeśli to tylko net,to już jestem spokojna!
A koteczka przyjdzie jeszcze nie raz,do klatki pewnie i tak by nie weszła,widząc jak łapie sie kocur!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"