kalair pisze:Na Sally też przyjdzie czas.

Za Guziczka !!!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kalair pisze:Na Sally też przyjdzie czas.
Korciaczki pisze:kalair pisze:Na Sally też przyjdzie czas.:D:D:D
Za Guziczka !!!
kasiakom pisze:Korciaczki pisze:kalair pisze:Na Sally też przyjdzie czas.:D:D:D
Za Guziczka !!!
Korciaczki kochane na pewno niedługo pannica będzie w nowym domciuWy macie dobrą rękę do adopcji
Korciaczki pisze:kasiakom pisze:Korciaczki pisze:kalair pisze:Na Sally też przyjdzie czas.:D:D:D
Za Guziczka !!!
Korciaczki kochane na pewno niedługo pannica będzie w nowym domciuWy macie dobrą rękę do adopcji
E tam dobrą
kasiakom pisze:Korciaczki pisze:kasiakom pisze:Korciaczki pisze:kalair pisze:Na Sally też przyjdzie czas.:D:D:D
Za Guziczka !!!
E tam dobrą
Fakt, ŚWIETNĄ
kasiakom pisze:O kurna chata zapomniałam o paścieSprawdzę od razu jak przyjdę do domciu. W sumie to Guzik chyba wszystko zeżre
Więc domek nie ma się co przejmować
![]()
Powiedz mi, jak to będzie wyglądało z dostarczeniem Guzika? Będziemy go dostarczać bezpośrednio do DS? Dostaniemy jakieś wytyczne co do dojazdu?
Pytam, bo chcielibyśmy przekazać kocia jak najszybciej, najlepiej od razu po przyjeździe. I tak bidulek będzie miał długą podróż. Do hotelu też się nie chcemy z Guzikiem pakować.
kalair pisze:..do plecaczka?![]()
kasiakom pisze:Jeszcze go nie pakuję, bo weźmie plecaczek i zwieje![]()
Kalair mam pastę beaphar'a duo-malt. Moje żrą, a Guzik nie chceWiem, że jest sposób polegający na wysmarowaniu kociej łapki, ale ja już nie mam serca wciskać mu czegokolwiek
Po tych tabletkach to chyba ja mam większą traumę
![]()
Piszę dopiero teraz, bo mi net siada
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 34 gości