kalair pisze:Przyjedziesz, a tu JAWA. i co?

No to Ci się trafiło. Może jeszcze ekhm ... z zawartością?

Ale skoro zamieszkała sama w gospodarczym, to jakoś tam może będzie pomieszkiwać? Czy teściowa jak zobaczy wywali?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Przyjedziesz, a tu JAWA. i co?
kalair pisze:Mówisz, że TŻ lekko zbladł na myśl o karmieniu Orijenem?![]()
![]()
![]()
![]()
Biedny..![]()
Wow!!! Dla teściowej duży plus!A może jednak...z czasem...przestanie być wychodzący?
kalair pisze:![]()
![]()
kothka pisze:kalair pisze:Mówisz, że TŻ lekko zbladł na myśl o karmieniu Orijenem?![]()
![]()
![]()
![]()
Biedny..![]()
Wow!!! Dla teściowej duży plus!A może jednak...z czasem...przestanie być wychodzący?
Przestanie być wychodzący, jak sam nie będzie chciał wychodzićA nie znam kota, który sam z tego rezygnuje niestety
Lekko zbladł to mało powiedziane, widziałam przerażenie w oczach
A spust to to ma niezły - na raz 2 saszetki 100g i dwie miski mlekaTeraz już jej dałam wodę zamiast mleka. teściowa się normalnie ucieszyła
wszystkie miski po Mruczku wyciągnęła, nawet nie przeszkadza jej, że te miski na razie stoją przy głównym wejściu do domu
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Mówisz, że TŻ lekko zbladł na myśl o karmieniu Orijenem?![]()
![]()
![]()
![]()
Biedny..![]()
Przestanie być wychodzący, jak sam nie będzie chciał wychodzićA nie znam kota, który sam z tego rezygnuje niestety
Lekko zbladł to mało powiedziane, widziałam przerażenie w oczach
A spust to to ma niezły - na raz 2 saszetki 100g i dwie miski mlekaTeraz już jej dałam wodę zamiast mleka. teściowa się normalnie ucieszyła
wszystkie miski po Mruczku wyciągnęła, nawet nie przeszkadza jej, że te miski na razie stoją przy głównym wejściu do domu
To już lepiej suche!Kotek się przyzwyczai,i może nie zechcieć się ruszać
Nelly pisze:Same dobre wieściSuper, że koteńka (?) zostać może.
A nie wiedziałam, że teściowa miała kota.
Duży plus dla teściowej za postawęBardzo duży.
No to masz na stanie jakby dwa koty. W każdym razie do wyżywienia na razie![]()
Gratulować dokocenia?
A Gratuluję!!!
kothka pisze:[: Ale w sumie dla niego lepiej żeby przynajmniej miał co jeść, miał ciepło i miał człowieka do mizianek niż żeby się tułał tak jak teraz.:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1332 gości